Placeholder
  • För er som vill slippa tänka på IT-drift helt och hållet

IT Drift i Azure

Vi migrerar och tar över driftsansvaret för era applikationer som exempelvis affärssystem, CRM system, Webbsidor mm.
Med en outsourcad IT drift sköter WeSafe IT era backuper, monitorering, underhållsarbeten, patchning till en
fast månadskostnad.

Azure Driftspartner

Ni får ett eller flera egna Azurekonton. Dessa konton fungerar precis som vanliga Azurekonton och prisbilden är densamma som om ni skapar ett konto direkt hos Microsoft.

Vi bidrar med specialistkompetens, samlingsfaktura direkt från WeSafe IT, driftstjänster på av er utvalda delar som exempelvis
backup och managering. Ni får också tillgång till våra Supportavtal med Microsoft som kostar ca 10 000 kr/mån att teckna själva.

  • För er som vill sköta hela eller delar av er IT-drift själva

Placeholder

Varför rekommenderar WeSafe IT Azure?

Genom utvärdering av olika leverantörers infrastruktur som tjänst lösningar kan vi med säkerhet konstatera att Azure är den lösning där vi upplever att våra kunder får ut mest vad gäller säkerhet, trygghet, kostnadseffektivitet, tillgänglighet och prestanda. Denna bilden delas av väldigt många, bland annat Gartner.

Fokus och erfarenheter

Vår resa med Microsoft Azure’s tjänster började när tjänsten var i sin linda. Redan innan tjänsten var kommersiellt tillgänglig designade vi och påbörjade bygget av våra Microsoft Azure tjänster. Med bibehållet fokus har vi fortsatt att utveckla tjänster med Microsoft Azure som bas. 

Som kund hos WeSafe IT kan man vara säker på att inte halka efter gällande Microsoft Azure eller andra tjänster i Microsofts molnutbud. Detta i kombination med vår erfarenhet av drift i Microsoft Azure miljö gör oss till en självklar partner för företag som vill nyttja Microsoft Azure.​