WeSafe Power Platform Governance

Pris: Kontakta oss för offert

Citizen Development och low code med Power Platform!

Med Power Platform kan medarbetare skapa funktioner och automatiseringar som förbättrar deras affärsprocesser. Citizen Development ger en gynnsam position för både företagsanvändare och IT, men kräver styrning och övervakning av dessa miljöer för säkerhets-, skalnings- och efterlevnadsskäl.

Power Platform erbjuder nya möjligheter för medarbetare att utveckla och förbättra affärsapplikationer på ett säkert och hållbart sätt.

Användandet av Microsoft Power Platform ökar stadigt i organisationer världen över, men med det kommer också utmaningar med det kontinuerliga underhållet och säkerheten.

Med WeSafe Power Platform Governance får du:

 • Synlighet och insikter för din Power Platform - implementering
 • Hantering av dina företagsresurser, inklusive larm, övervakning och åtgärder för Power Plattform resurser som inte fungerar
 • Larm när lagringsutrymmet tar slut, samt rekommendationer för optimering av lagringsutrymmet
 • En månatlig rapport med rekommendationer för att utnyttja Power Plattformen optimalt
 • WeSafe DLP (dataförlustskydd) policyhantering
 • Administratörsanalys som visar kapacitet och aktivitet på Microsoft Dataverse, Power Apps och Power Automate
 • WeSafes efterlevnadsprocesser garanterar att du följer gällande lagar och regler.

Hur ser din framtid ut med Power Platform?

 • Hur hanterar du licenskostnaderna för Power Platform och dess produkter (Power BI, PowerApps, Microsoft Flow, Power Automate)?
 • Hur håller du reda på lagringskostnaderna för data lagrad i Power Platform?
 • Vad är dina strategier för att säkerställa säkerheten i Power Platform utan att det påverkar produktiviteten hos dina anställda?
 • Vilka verktyg och expertis använder du för att hantera utmaningarna med att hålla Power Platform strukturerad, säker och under kontinuerligt underhåll?
 • Hur hanterar du problem med flöden, applikationer, automatiseringar eller rapporter som inte fungerar i Power Platform? Vad är dina felsöknings- och åtgärdsstrategier för att lösa problemen snabbt och effektivt?

 

Varför WeSafe Power Platform Governance?

WeSafe Power Platform Governance är den ultimata lösningen för att hålla kontroll över din Power Platform-miljö. Med vår hjälp kan du enkelt optimera dina licenser och lagringskapacitet för att säkerställa att kostnaderna inte springer iväg. Vi moniterar och agerar på larm från applikationer, flöden, rapporter och automation, så att du alltid kan vara säker på att din miljö fungerar som den ska.

Vår expertis inom Power Platform governance gör det möjligt för oss att hjälpa dig att hålla din miljö strukturerad, säker och under kontinuerligt underhåll, så att du inte behöver oroa dig för eventuella säkerhetsrisker eller produktivitetsproblem.

Med WeSafe Power Platform Governance kan du fokusera på att utnyttja alla möjligheter som Power Platform erbjuder. Vår lösning hjälper dig att hålla kontroll över kostnaderna, säkerställa säkerheten och maximera produktiviteten, så att du får ut mesta möjliga av din Power Platform-implementering.

Är du intresserad av att veta mer om WeSafe Power Platform Governace?

Vad får jag med WeSafe Power Platform Governance?

Inbyggd säkerhet

Microsoft Power Platform är en del av Microsoft Cloud och erbjuder grundläggande säkerhet för ditt företag. Med denna säkerhet kan du skydda dina data, system och användare mot hot och attacker. Säkerhet är en grundpelare i Power Platform, så att du kan fokusera på att bygga och utveckla dina lösningar utan att behöva oroa dig för säkerheten. På så sätt kan du tryggt och säkert dra nytta av alla möjligheter som Power Platform erbjuder.

Power Platform strategiplan

Vi delar med oss av vår erfarenhet tillsammans med best practice genom att erbjuda mallar, policyer och styrningsplaner för dina miljöer och Power Platform. Detta hjälper dig att strukturera och säkra din miljö, samtidigt som du kan dra nytta av vår erfarenhet och expertis för att förbättra och utveckla dina lösningar. Vi uppdaterar också våra verktyg regelbundet för att garantera att du alltid har de senaste lösningarna och metoderna tillgängliga.

Skalbarhet

WeSafe hjälper dig att konfigurera och kontrollera administratörsresurser, enkelt utföra alla konfigurations- och säkerhetspolicyer samt övervaka uppgifter från ett enda intuitivt gränssnitt. Vi tar hand om de tekniska detaljerna så du kan fokusera på att utveckla och förbättra dina lösningar.
Läs mer: COE

Övervakning och larm

WeSafe ger dig insikter och insyn i hela din Power Platform-distribution. Vi får en överblicksbild av hur din miljö presterar och larm när något inte fungerar som det ska. Vi får larm på Power Apps, Microsoft Flow, Power BI och automatiseringar, detta hjälper oss att snabbt identifiera problemet. Du kan vara säker på att din miljö alltid fungerar som den ska och undvika avbrott i den dagliga verksamheten.

Efterlevnadsbehov

WeSafe erbjuder en omfattande lösning för att hjälpa dig att uppfylla globala, regionala och branschspecifika krav för hantering av data. Vårt verktyg ger dig kontroll och insikter om dina data, så att du kan följa gällande lagar och föreskrifter. Detta hjälper dig att skydda dina data och undvika eventuella överträdelser eller förluster.

Licensering

WeSafe hjälper till att optimera licensiering av Power Platform, det inkluderar Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents, Power Pages och Dynamics 365. Vi säkerställer att alla användare har rätt licenser för att kunna använda de olika verktygen och funktionerna i Power Platform. Detta inkluderar också övervakning av användningen för att se till att man inte överskrider sina licenser och att man utnyttjar dem på bästa sätt. Vi erbjuder också månatliga rapporter med rekommendationer för att optimera användningen av Power Platform.

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

I dagens snabbt föränderliga affärslandskap krävs snabba, datastyrda beslut. WeSafe AI Power Platform är designad för att vara motorn som driver dessa beslut. Genom att kombinera kraften i GPT-4 med flexibiliteten och anpassningsförmågan hos Microsoft Power Platform.

WeSafe AI Chat SMB är inte en vanlig chattlösning. Driven av den banbrytande GPT-4 teknologin, erbjuder denna plattform en dynamisk och intelligent upplevelse som går långt bortom traditionella chatbots. Oavsett om du är i säljavdelningen, HR, support eller någon annan avdelning, har WeSafe AI Chat SMB en lösning som passar dina behov.

Många företag står inför utmaningen att tillhandahålla säkra AI-tjänster till sina anställda, särskilt med tanke på att allmänna lösningar som ChatGPT inte bör användas för känslig företagsdata. Med WeSafe AI Connect får du en säker och regelrätt miljö och kan utforska AI:s fulla potential.

WeSafe Secure Chat erbjuder en plattform där anställda kan få snabba och korrekta svar på interna frågor. Genom att automatisera svar och tillhandahålla en centraliserad kunskapsbas kan organisationer standardisera svaren, förbättra beslutsfattandet och minska belastningen på HR och support.

Vi gör övergången från Microsoft Stream Classic till Stream på SharePoint enkel och smidig för din organisation.

Många organisationer kämpar med tekniska utmaningar vid projektarbete, särskilt i kommunikation, dokumenthantering, planering och budgetering. Detta kan leda till förseningar, överskridna budgetar och frustrerade teammedlemmar. Vi ger dig verktygen som kan hjälpa dig att planera, organisera och följa upp era projekt på ett effektivt sätt.

Microsoft har etablerat sig som en ledande aktör inom AI-tjänster, och vi på WeSafe är engagerade i att utnyttja detta för att ge våra kunder konkurrensfördelar

Artificiell intelligens (AI) har blivit en kritisk teknologi för företag över hela världen, och genom att implementera tredjeparts AI-lösningar kan företag transformera sin verksamhet. AI-baserade verktyg möjliggör automatisering av tidskrävande processer, förbättrat beslutsfattande och ökad effektivitet.

I takt med att digitaliseringen av våra arbetsuppgifter ökar så ökar även vårt behov av digitala system. Detta i sin tur kräver mer av våra medarbetare som måste lära sig arbeta på flera olika plattformar, system med flera inloggningsuppgifter.

Många företagsledningar har oftast en vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. I många fall saknas en strategi och de mätbara mål som visar vad medarbetarna faktiskt ska göra för att ta företaget närmare visionen. Med vårt erbjudande WeSafe Goals kan du på ett enkelt sätt få alla medarbetare att jobba mot ett och samma mål.

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att ta steget till Power Platform? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer från inspirationsportalen om Power Platform

Microsoft 365

Anpassat processtöd i Microsoft 365

Behöver du automatisera, digitalisera och effektivisera processer i din organisation? Då är du långt ifrån ensam. Men innan du tar in en konsultfirma som utvecklar en app åt dig, ta reda på om det kan göras med plattformen ni redan har. Du kanske kommer att…

Läs mer
Modern arbetsplats

Enklare än du tror att förenkla ditt arbete med egna appar

Microsoft Power Platform handlar som namnet antyder om makt. Det vill säga närmare bestämt om att du som vanlig användare kan ta makten över dina IT-verktyg. Plattformen innehåller bland annat Power Apps och Power Automate. På så sätt kan du med hjälp av dem skapa egna…

Läs mer
Microsoft 365

Utveckla och automatisera med Microsoft Power Platform

Med Microsoft 365 och Power Platform kan du automatisera, effektivisera och standardisera processer. Målet med vårt webinar är att ni ska få inblick och grundläggande förståelse för möjligheterna som finns med Microsoft Power Platform.

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.