Microsoft 365 Skrivbord

Virtuellt skrivbord för din organisation från 450kr/månad

Virtuellt Windows 10 optimerat för Microsoft 365

Microsofts Azure Virtual Desktop låter dig köra en fullständig Windows 10-miljö på ett virtuellt skrivbord i molnet. Alla, även du som använder applikationer och affärssystem i en fjärrskrivbordsmiljö, har fullt stöd för Microsoft 365 och applikationer som Onedrive och Teams, på den enhet du vill.

Med virtuellt skrivbord från WeSafe får du:

  • Garanterat hög hastighet för dina applikationer
  • Full anpassning för Microsoft 365
  • Möjlighet att ersätta Citrix och Terminal Server
  • Säkerhet och flexibilitet genom Microsoft Azure
  • Mallar, utbildningar och best practice från WeSafe

Azure Virtual Desktop + WeSafes kunskap och erfarenhet = Microsoft 365 skrivbord

Baserat på Azure Virtual Desktop har vi på WeSafe utvecklat en unik arbetsplatstjänst där du får tillgång till en arbetsplats byggd på vår kunskap och våra erfarenheter. Microsoft 365 skrivbord från WeSafe ger dig en arbetsplats anpassad och optimerad för att vara produktiv. Du får en standardiserad grunduppsättning för arbetsplatsen för samtliga användare i organisationen. Det gör att alla arbetar i samma miljö och nya medarbetare enkelt kan anslutas till organisationens arbetsyta.

Vi hjälper dig komma igång och säkerställer att tjänsten utvecklas löpande efter dina och organisationens behov.  Vi erbjuder även tilläggstjänster som fri support, enhetshantering som tjänst och tillgång till vår kund- och utbildningsportal.

Är du intresserad av att veta mer om Microsoft virtuella skrivbord?

Virtuellt Microsoft 365 skrivbord för din organisation

Anpassat för Microsoft 365

Arbeta med alla dina Microsoft 365-applikationer, inklusive Teams och Onedrive. Stödet finns redan inbyggt i det virtuella skrivbordet - vi optimerar det för att passa din verksamhet.

Azure Virtual Desktop exklusivt för Microsoft Azure

Azure Virtual Desktop släpps exklusivt för Microsofts egen molnplattform Microsoft Azure. Att tjänsten bygger på Microsoft Azure ger dig, stora fördelar vad gäller integration med övriga Microsofttjänster, administration, säkerhet och möjligheten att följa GDPR.

Tillgång till mallar och resurser

Genom vår kundportal får du tillgång till appar, mallar och affärsflöden som vi utvecklat tillsammans med våra kunder. Här hittar du även det senaste utbildningsmaterialet från Microsoft tillsammans med våra egna tips och guider.

Hög säkerhet

I och med att Microsoft 365-skrivbordet är fullständigt integrerat med Microsoft 365 och att skrivbordet ligger i Azure får du samma höga säkerhet som i din övriga Microsoft 365-miljö. I och med att all data ligger på det virtuella skrivbordet är den alltid skyddad.

Budgeterbar och skalbar IT

Du betalar bara för det du använder och det är lätt att skala upp eller ner vid behov. Du behöver inte investera i dyra servrar, och eftersom ditt Microsoft 365-skrivbord körs i molnet blir enheternas prestanda inte lika viktig.

Arbeta i en standardiserad miljö

Eftersom varje skrivbord till varje användare ser likadant ut är det lätt att skapa utbildningsmaterial, lägga till användare och göra inställningar centralt. I och med att det bara finns en miljö att underhålla är det lättare för oss att ta helhetsansvar för säkerhet, managering och backuper.

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Det nya arbetslivet kräver ett allt större utbud av enheter och appar för att upprätthålla produktiviteten. Den ökade användning av mobila enheter i kombination med att den privata och arbetsrelaterade sfären alltmer smälter samman, innebär att din organisations informationstillgångar exponeras på helt nya sätt.

Med Azure som tjänst tar vi, på ett kostnadseffektivt sätt, hand om driften av din Azure miljö för att optimera din användning. Med standardiserade inställningar och processer säkerställer vi effektivitet, kontroll och säkerhet i din miljö.

Virtuellt skrivbord för din organisation. Microsofts Azure Virtual Desktop låter dig köra fullständig Windows 10-miljö på ett virtuellt skrivbord i molnet. Alla, även du som använder applikationer och affärssystem i en fjärrskrivbordsmiljö, har fullt stöd för Microsoft 365 och applikationer som Onedrive och Teams, på den enhet du vill.

Vi har sedan starten specialiserat oss på Microsofts molntjänster och hur tjänsterna kan ta IT från att vara stödfunktion, till att bli en central roll i affärsutvecklingen. Vår tydliga fokusering och specialisering har gett oss viktiga erfarenheter och spetskompetens på området.

Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

Jämför och se vad som passar dig bäst

Villket upplägg passar dig bäst? Jämför eller ta kontakt med oss direkt så tar vi en diskussion.

Virtuellt Windows 10 Skrivbord Microsoft 365 anpassning med Onedrive, Office och Teams

Small

450 kr

(användare / mån)

Medium

650 kr

(användare / mån)

Large

995 kr

(användare / mån)
Branding med egen logga och färger
Centralt managerat skrivbord
Regelbunden övervakad backup
Kund- och utbildningsportal
Fri support
Teamsmallar
Microsoft 365 Evergreen
WeSafe Supportavtal - fastpris
Enhetshantering som tjänst
Intranätsmall

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att ta steget till Azures virtuella skrivbord? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om Azures virtuella skrivbord från inspirationsportalen

Kostnadsfri demo av Microsoft 365 Skrivbord

Med vår arbetsplatstjänst Microsoft 365 Skrivbord skräddarsyr vi tjänsten efter era behov och efter era behov erbjuder unika mervärden i form av fr support, enhetshantering som tjänst och tillgång till vår kund- och utbildningsportal.

Läs mer

Utmaningarna med att jobba i två miljöer

Att använda traditionella fjärrskrivbord för att komma åt affärssystem och andra legacy-appar brukade vara en jättebra idé. Det var innan Microsofts molntjänster slog igenom och allt fler företag insåg värdet i att använda Teams och OneDrive – som inte fungerar optimalt på traditionella fjärrskrivbord. Idag är det många av dessa…

Läs mer

Så hjälper vi dig med Azure Virtual Desktop

Många företag är idag beroende av fjärrskrivbordslösningar för att kunna använda sina äldre legacy-applikationer. Fram till nu har de behövt underhålla dubbla miljöer för att kunna använda moderna produktivitetsverktyg som Microsoft 365, vilket kostat både tid och pengar. För många företag heter lösningen Azure Virtual…

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.