Stream SharePoint

Pris vid förfrågan

Det är dags att övergå från Stream Classic till Stream på SharePoint

Microsoft förbereder sig nu för att pensionera Stream Classic. Beräkningarna pekar på att Classic versionen kommer att vara helt avvecklad i april 2024. Men oroa dig inte, Stream fortsätter att vara ditt verktyg inom Microsoft 365 för att lagra, hantera och spela upp videor - nu integrerat i SharePoint.

Det här ingår i vårt erbjudande:

 • Skräddarsydd migreringsplan
 • Teknisk implementering
 • Användarutbildning
 • Kontinuerlig support

Vad innebär övergången till Stream på SharePoint för din organisation?

 

 • Hantera och dela videor lika enkelt som andra filer inom Teams, SharePoint och OneDrive.
 • Justera metadata, miniatyrbild, transkript och undertexter för videor.
 • Sök efter videor utifrån innehåll, titel eller beskrivning i hela Microsoft 365 eller med Microsoft Search i Bing.
 • Få en personlig centrerad startplats för att enkelt upptäcka, visa, skapa eller redigera videor inom SharePoint, OneDrive och Teams.
 • Använda webbplatser, sidor och portaler för att visa videor med webbdelar för mer anpassning.
 • Dra nytta av kameran som har nya funktioner för att lägga till filter, text eller bilder på dina inspelningar. Du kan även enkelt ändra bakgrund eller använda din skärm som bakgrund under presentationer.

Dessutom erbjuder Stream på SharePoint fler möjligheter att analysera dina videor, såsom insikter om trender, besöksstatistik och mycket mer.

Är du intresserad av att veta mer om Stream på SharePoint?

Vi gör övergången enkel och smidig för din organisation

Är din organisation redo att ta steget i övergången mot moderna Stream på SharePoint? Vi är här för att hjälpa er på resan och ge stöd i en mer kollaborativ och produktiv användning av nya Stream. Denna övergång innebär att det börjar bli dags att göra en noggrann migreringsplan av era videor. Samt en utbildning för medarbetare i Stream på SharePoint.

Vi erbjuder följande tjänster för att underlätta övergången och nyttja nya Stream fullt ut:

 

 • Skräddarsydd migreringsplan och migrering

Vårt erfarna team av IT-specialister har en djupgående förståelse för migreringsprocessens fyra steg och kan hjälpa er att skapa en skräddarsydd övergångsplan som passar era unika behov. Vi tar hänsyn till er befintliga data, användarbehov och affärsmål för att säkerställa en smidig övergång. Vi tar även hand om den tekniska aspekten av övergången. Från att flytta era videofiler och data till att konfigurera SharePoint och integrera det med andra Microsoft 365-tjänster, ser vi till att allt fungerar felfritt. (tar reda på vad ni har, ser till att inga filer försvinner, flyttar alla gemensamma filmer till en central yta)

 

 • Användarutbildning

En framgångsrik övergång kräver att era användare förstår och kan använda nya Stream. Vi erbjuder utbildning och stöd för att använda de nya funktionerna. Vi arbetar utifrån scenariobaserad användning för att säkerställa att dina medarbetare kan dra nytta av funktionerna i nya Stream.

 

 • Kontinuerlig support

Vår hjälp slutar inte efter implementeringen. Vi erbjuder kontinuerlig support och underhåll för att se till att er SharePoint-miljö fortsätter att fungera optimalt.

 

Med vår tjänst kan ni helt enkelt förenkla övergången till SharePoint och skapa en smidigare arbetsmiljö för era medarbetare.

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Under de senaste åren har vårt sätt att arbeta förändrats i grunden. Vi behöver kunna utföra vårt arbete när som helst och varifrån det behövs. Microsoft 365 har blivit mer eller mindre en standard för att leva upp till kraven. En ny utmaning har blivit att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling. Läs mer om en av våra populäraste tjänster just nu!

Det nya arbetslivet kräver ett allt större utbud av enheter och appar för att upprätthålla produktiviteten. Den ökade användning av mobila enheter i kombination med att den privata och arbetsrelaterade sfären alltmer smälter samman, innebär att din organisations informationstillgångar exponeras på helt nya sätt.

Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

Nyfiken på Stream SharePoint?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att implementera Stream på SharePoint? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om Säkerhet & efterlevnad från inspirationsportalen

7 enkla säkerhetsåtgärder för att skydda dig mot attacker med Microsoft 365

Varje år utsätts små och medelstora företag för intrångsförsök. I takt med den snabba tekniska utvecklingen ökar också cyberhot och dataintrång kraftigt. Varje dag upptäcks det en miljon nya cyberhot. I den här artikeln ger vi dig 7 tips på hur du med enkla medel…

Läs mer

Öka IT-säkerheten när du jobbar hemifrån med Zero Trust-metoden

Tiden då vi stämplade in på kontoret klockan åtta och gick hem vid fem är sedan länge förbi. Då fanns det en poäng med att bygga en stark mur runt företagets nätverk. När allt fler idag arbetar från platser utanför det fysiska kontoret, behöver vi…

Läs mer

Kostnadsfri säkerhetsanalys av er Microsoft 365 – miljö

Att de digitala hoten mot verksamheten ökar är tydligt. Oavsett bransch eller storlek av din verksamhet, måste du räkna med att utsättas för hot och intrångsförsök. Du kan, med enkla medel, säkra upp din miljö och åtgärda de största säkerhetsbristerna.

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.