Säkerhet som tjänst

Säkerhet som tjänst - Vi upprätthåller din organisations säkerhet i Microsoft 365

WeSafe säkrar dina enheter och användare

Att bemöta hot och attacker mot verksamheten, något som tyvärr ökar, måste prioriteras i organisationer idag. En stor utmaning är att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling, att ha kontroll över otaliga konfigurationer och säkerhetsinställningar? Att upprätthålla säkerheten i din Microsoft 365 miljö är inget du kan ta hand om sen, det måste göras nu.

Med säkerhet som tjänst från WeSafe får du:

  • Konfiguration av Microsoft Defender för business
  • E-post säkerhetsinställningar
  • Säkerhetsövervakning och åtgärder vid attacker och hot

Varför Säkerhet som tjänst?

 

Varje år utsätts små och medelstora företag för intrångsförsök. I takt med den snabba tekniska utvecklingen ökar också cyberhot och dataintrång kraftigt. Med säkerhet som tjänst så hjälper vi dig med säkerhetsinställningar och skyddar din Microsoft 365 miljö. Tjänsten ger er ett komplett skydd med Microsoft Defender och där ingår utveckling, underhåll och konfiguration av tjänsten.

Uppsättning av säkerhetsinställningar ställs även in för er e-post, för att skydda mot yttre hot och för att säkerställa att organisationen är betrodd.

Vi automatiserar och neutraliserar hot dygnet runt, samt agerar manuellt på de hot som kräver manuell hantering. Får vi in ett larm så agerar vi genast för att lösa problemet. Du som kund ska känna dig lugn och trygg medan vi hanterar och håller dig säker.

Är du intresserad av att veta mer om säkerhet som tjänst?

Säkerhet som tjänst för din organisation

Microsoft defender

Microsoft Defender för Business är ett komplett skydd för Windows, IOS, Android och MacOS som ingår i Microsoft 365 Business premium. I vår tjänst ingår utveckling, underhåll och konfiguration av tjänsten. Dessutom ingår övervakning vid larm och hot samt åtgärder vid säkerhetshot av vårt säkerhetsteam.

Läs mer om det kompletta skyddet här: Microsoft Defender för Business

E-post säkerhetsinställningar

Att ställa in E-post säkerhet enligt best practice är en viktigt funktion för organisationer idag. Dels för att skydda sig gentemot yttre hot såsom phishing men också för att säkerställa att man är en betrodd organisation av de man utbyter mailkommunikation med.

I vår tjänst ingår att vi ställer in er E-post, därmed säkerställer vi att inställningarna följer best practice.

Säkerhetsövervakning och åtgärder vid attacker och hot

Genom vår centrala säkerhetsövervakning, övervakar vi er miljö och blir larmade vid säkerhetshot. Vårt säkerhetsteam agerar på dessa hot och vidtar lämpliga åtgärder för att undanröja hotet.

Med Microsofts hela säkerhetsteam och best practice i ryggen, automatiserar vi och neutraliserar hot 24/7 samt agerar manuellt på de hot som kräver manuell hantering.

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Många företagsledningar har oftast en vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. I många fall saknas en strategi och de mätbara mål som visar vad medarbetarna faktiskt ska göra för att ta företaget närmare visionen. Med Viva Goals kan du på ett enkelt sätt få alla medarbetare att jobba mot ett och samma mål.

”WeSafe Intranät” är den perfekta tjänsten för att skapa en enkel och användarvänlig plattform för kommunikation och samarbete inom företaget. Ni får åtkomst till intranätets kommunikation och företagsresurser direkt i Teams, oavsett enhet.

Vi upprätthåller säkerheten i din Microsoft 365 miljö genom att övervaka er organisations miljö. Vi agerar så fort vi får in ett larm och åtgärdar problemet.

Med Power Platforms affärsapplikationer kan funktioner och automatiseringar skapas av de anställda, för de anställda. Power Platform öppnar nya sätt för våra medarbetare att förbättra sina egna affärsprocesser.

Söker du teknik till mötesrummet, företagstelefoni, print och scanning lösning. Eller är du nyfiken på möjligheterna med Teams Room, tillsammans med Workflow utvecklar och effektiviserar vi er vardag.

Inom ramen för avtalet säkerställer vi att era appar och processer är optimerade och att de uppdateras i takt med plattformens utveckling och nya releaser.

Med Microsoft Power Apps skapar vi skräddarsydda appar till din organisation. WeSafe bygger professionella appar, för att du ska effektivisera och utveckla din organisation.

Under de senaste åren har vårt sätt att arbeta förändrats i grunden. Vi behöver kunna utföra vårt arbete när som helst och varifrån det behövs. Microsoft 365 har blivit mer eller mindre en standard för att leva upp till kraven. En ny utmaning har blivit att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling.

Det nya hybrida arbetssättet är här för att stanna. Och i det nya hybrida arbetslivet, där vi både arbetar hemma och på kontoret, ska fungera bra behöver vi jobba på nya sätt. Med Microsoft Viva får du tillgång till en rad smarta verktyg för att få alla anställda att trivas och må bra på jobbet.

Det nya arbetslivet kräver ett allt större utbud av enheter och appar för att upprätthålla produktiviteten. Den ökade användning av mobila enheter i kombination med att den privata och arbetsrelaterade sfären alltmer smälter samman, innebär att din organisations informationstillgångar exponeras på helt nya sätt.

Nyfiken på säkerhet som tjänst

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utöka säkerheten för din organisation? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om säkerhet från inspirationsportalen

Lösenord är osäkra – så vad gör vi nu?

Vi älskar att hata våra lösenord. Det finns alldeles för många att hålla reda på och vi matas ständigt med nya rekommendationer om hur vi på bästa sätt ska hantera dem för att hålla oss ”säkra”. Men sanningen är att användarnamn och lösenord inte är…

Läs mer

7 enkla säkerhetsåtgärder för att skydda dig mot attacker med Microsoft 365

Varje år utsätts små och medelstora företag för intrångsförsök. I takt med den snabba tekniska utvecklingen ökar också cyberhot och dataintrång kraftigt. Varje dag upptäcks det en miljon nya cyberhot. I den här artikeln ger vi dig 7 tips på hur du med enkla medel…

Läs mer

Organisationen drar nytta av Microsoft 365 som tjänst

Företag som använder Microsoft 365 behöver löpande analyser och bedömningar av hur arbetet i plattformen går. Istället för att beställa rapporter när problemen uppstår finns nu möjlighet att köpa expertis som tjänst, då ingår både automatiserad rapportering och en bedömning av hur organisationen ligger till.

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.