Säkerhet som tjänst

Säkerhet som tjänst - Vi upprätthåller din organisations säkerhet i Microsoft 365

Pris: 40 kr/månad och användare

WeSafe säkrar dina enheter och användare

Att bemöta hot och attacker mot verksamheten, något som tyvärr ökar, måste prioriteras i organisationer idag. En stor utmaning är att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling, att ha kontroll över otaliga konfigurationer och säkerhetsinställningar? Att upprätthålla säkerheten i din Microsoft 365 miljö är inget du kan ta hand om sen, det måste göras nu.

Med säkerhet som tjänst från WeSafe får du:

  • Konfiguration av Microsoft Defender för business
  • E-post säkerhetsinställningar
  • Säkerhetsövervakning och åtgärder vid attacker och hot

Varför Säkerhet som tjänst?

 

Varje år utsätts små och medelstora företag för intrångsförsök. I takt med den snabba tekniska utvecklingen ökar också cyberhot och dataintrång kraftigt. Med säkerhet som tjänst så hjälper vi dig med säkerhetsinställningar och skyddar din Microsoft 365 miljö. Tjänsten ger er ett komplett skydd med Microsoft Defender och där ingår utveckling, underhåll och konfiguration av tjänsten.

Uppsättning av säkerhetsinställningar ställs även in för er e-post, för att skydda mot yttre hot och för att säkerställa att organisationen är betrodd.

Vi automatiserar och neutraliserar hot dygnet runt, samt agerar manuellt på de hot som kräver manuell hantering. Får vi in ett larm så agerar vi genast för att lösa problemet. Du som kund ska känna dig lugn och trygg medan vi hanterar och håller dig säker.

Är du intresserad av att veta mer om säkerhet som tjänst?

Säkerhet som tjänst för din organisation

Microsoft defender

Microsoft Defender för Business är ett komplett skydd för Windows, IOS, Android och MacOS som ingår i Microsoft 365 Business premium. I vår tjänst ingår utveckling, underhåll och konfiguration av tjänsten. Dessutom ingår övervakning vid larm och hot samt åtgärder vid säkerhetshot av vårt säkerhetsteam.

Läs mer om det kompletta skyddet här: Microsoft Defender för Business

E-post säkerhetsinställningar

Att ställa in E-post säkerhet enligt best practice är en viktigt funktion för organisationer idag. Dels för att skydda sig gentemot yttre hot såsom phishing men också för att säkerställa att man är en betrodd organisation av de man utbyter mailkommunikation med.

I vår tjänst ingår att vi ställer in er E-post, därmed säkerställer vi att inställningarna följer best practice.

Säkerhetsövervakning och åtgärder vid attacker och hot

Genom vår centrala säkerhetsövervakning, övervakar vi er miljö och blir larmade vid säkerhetshot. Vårt säkerhetsteam agerar på dessa hot och vidtar lämpliga åtgärder för att undanröja hotet.

Med Microsofts hela säkerhetsteam och best practice i ryggen, automatiserar vi och neutraliserar hot 24/7 samt agerar manuellt på de hot som kräver manuell hantering.

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Många organisationer kämpar med tekniska utmaningar vid projektarbete, särskilt i kommunikation, dokumenthantering, planering och budgetering. Detta kan leda till förseningar, överskridna budgetar och frustrerade teammedlemmar. Vi ger dig verktygen som kan hjälpa dig att planera, organisera och följa upp era projekt på ett effektivt sätt.

Microsoft har etablerat sig som en ledande aktör inom AI-tjänster, och vi på WeSafe är engagerade i att utnyttja detta för att ge våra kunder konkurrensfördelar

Artificiell intelligens (AI) har blivit en kritisk teknologi för företag över hela världen, och genom att implementera tredjeparts AI-lösningar kan företag transformera sin verksamhet. AI-baserade verktyg möjliggör automatisering av tidskrävande processer, förbättrat beslutsfattande och ökad effektivitet.

I takt med att digitaliseringen av våra arbetsuppgifter ökar så ökar även vårt behov av digitala system. Detta i sin tur kräver mer av våra medarbetare som måste lära sig arbeta på flera olika plattformar, system med flera inloggningsuppgifter.

Många företagsledningar har oftast en vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. I många fall saknas en strategi och de mätbara mål som visar vad medarbetarna faktiskt ska göra för att ta företaget närmare visionen. Med vårt erbjudande WeSafe Goals kan du på ett enkelt sätt få alla medarbetare att jobba mot ett och samma mål.

WeSafe Intranät är den ultimata tjänsten för att skapa en enkel och användarvänlig plattform för kommunikation och samarbete inom företaget. Ni får åtkomst till intranätets kommunikation och företagsresurser direkt i Teams, oavsett enhet. Tjänsten säkerställer att varje medarbetare får tillgång till de verktyg den behöver för att hålla sig uppdaterad och informerad

Vi upprätthåller säkerheten i din Microsoft 365 miljö genom att övervaka er organisations miljö. Vi agerar så fort vi får in ett larm och åtgärdar problemet.

Med Power Platforms affärsapplikationer kan funktioner och automatiseringar skapas av de anställda, för de anställda. Power Platform öppnar nya sätt för våra medarbetare att förbättra sina egna affärsprocesser.

Inom ramen för avtalet säkerställer vi att era appar och processer är optimerade och att de uppdateras i takt med plattformens utveckling och nya releaser.

Med Microsoft Power Apps skapar vi skräddarsydda appar till din organisation. WeSafe bygger professionella appar, för att du ska effektivisera och utveckla din organisation.

Nyfiken på säkerhet som tjänst

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utöka säkerheten för din organisation? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om säkerhet från inspirationsportalen

Migrera till molnet – så kan molntjänster hjälpa ditt företag

Molntjänster har blivit allt mer efterfrågade bland företag i olika branscher. Företag som vill ha en konkurrensfördel har börjat omvandla sin IT-infrastruktur för att utnyttja fördelarna med molnet. Men, trots att många företag använder molnbaserade tjänster, är det fortfarande vanligt att de inte använder molnet…

Läs mer

Lösenord är osäkra – så vad gör vi nu?

Vi älskar att hata våra lösenord. Det finns alldeles för många att hålla reda på och vi matas ständigt med nya rekommendationer om hur vi på bästa sätt ska hantera dem för att hålla oss ”säkra”. Men sanningen är att användarnamn och lösenord inte är…

Läs mer

7 enkla säkerhetsåtgärder för att skydda dig mot attacker med Microsoft 365

Varje år utsätts små och medelstora företag för intrångsförsök. I takt med den snabba tekniska utvecklingen ökar också cyberhot och dataintrång kraftigt. Varje dag upptäcks det en miljon nya cyberhot. I den här artikeln ger vi dig 7 tips på hur du med enkla medel…

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.