Säkerhet som tjänst

Vi upprätthåller din organisations säkerhet i Microsoft 365

WeSafe säkrar dina enheter och användare

Att bemöta hot och attacker mot verksamheten, något som tyvärr ökar, måste prioriteras i organisationer idag. En stor utmaning är att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling, att ha kontroll över otaliga konfigurationer och säkerhetsinställningar? Att upprätthålla säkerheten i din Microsoft 365 miljö är inget du kan ta hand om sen, det måste göras nu.

Med säkerhet som tjänst från WeSafe får du:

  • Konfiguration av Microsoft Defender för business
  • E-post säkerhetsinställningar
  • Säkerhetsövervakning och åtgärder vid attacker och hot

Varför Säkerhet som tjänst?

 

Varje år utsätts små och medelstora företag för intrångsförsök. I takt med den snabba tekniska utvecklingen ökar också cyberhot och dataintrång kraftigt. Med säkerhet som tjänst så hjälper vi dig med säkerhetsinställningar och skyddar din Microsoft 365 miljö. Tjänsten ger er ett komplett skydd med Microsoft Defender och där ingår utveckling, underhåll och konfiguration av tjänsten.

Uppsättning av säkerhetsinställningar ställs även in för er e-post, för att skydda mot yttre hot och för att säkerställa att organisationen är betrodd.

Vi automatiserar och neutraliserar hot dygnet runt, samt agerar manuellt på de hot som kräver manuell hantering. Får vi in ett larm så agerar vi genast för att lösa problemet. Du som kund ska känna dig lugn och trygg medan vi hanterar och håller dig säker.

Är du intresserad av att veta mer om säkerhet som tjänst?

Säkerhet som tjänst för din organisation

Microsoft defender

Microsoft Defender för Business är ett komplett skydd för Windows, IOS, Android och MacOS som ingår i Microsoft 365 Business premium. I vår tjänst ingår utveckling, underhåll och konfiguration av tjänsten. Dessutom ingår övervakning vid larm och hot samt åtgärder vid säkerhetshot av vårt säkerhetsteam.

Läs mer om det kompletta skyddet här: Microsoft Defender för Business

E-post säkerhetsinställningar

Att ställa in E-post säkerhet enligt best practice är en viktigt funktion för organisationer idag. Dels för att skydda sig gentemot yttre hot såsom phishing men också för att säkerställa att man är en betrodd organisation av de man utbyter mailkommunikation med.

I vår tjänst ingår att vi ställer in er E-post, därmed säkerställer vi att inställningarna följer best practice.

Säkerhetsövervakning och åtgärder vid attacker och hot

Genom vår centrala säkerhetsövervakning, övervakar vi er miljö och blir larmade vid säkerhetshot. Vårt säkerhetsteam agerar på dessa hot och vidtar lämpliga åtgärder för att undanröja hotet.

Med Microsofts hela säkerhetsteam och best practice i ryggen, automatiserar vi och neutraliserar hot 24/7 samt agerar manuellt på de hot som kräver manuell hantering.

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Under de senaste åren har vårt sätt att arbeta förändrats i grunden. Vi behöver kunna utföra vårt arbete när som helst och varifrån det behövs. Microsoft 365 har blivit mer eller mindre en standard för att leva upp till kraven. En ny utmaning har blivit att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling. Läs mer om en av våra populäraste tjänster just nu!

Det nya arbetslivet kräver ett allt större utbud av enheter och appar för att upprätthålla produktiviteten. Den ökade användning av mobila enheter i kombination med att den privata och arbetsrelaterade sfären alltmer smälter samman, innebär att din organisations informationstillgångar exponeras på helt nya sätt.

Med vårt erbjudande Microsoft 365 som tjänst får du verktygen, processen och strukturen du behöver för att optimera användningen av Microsoft 365 plattformen. Vi mäter och analyserar er organisations användning av plattformen och hur de olika delarna är konfigurerade.

Vi vet att förlorad data kan bli mycket kostsamt. Det kan gälla både yttre faktorer såsom virus och ransomware men även olyckliga användarmisstag. Som användare av Microsoft 365 har du en inbyggd “standardbackup” för att återta förlorade eller raderade objekt inom en tidsbegränsad period.

Nyfiken på säkerhet som tjänst

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utöka säkerheten för din organisation? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om säkerhet från inspirationsportalen

Migrera till molnet – så kan molntjänster hjälpa ditt företag

Molntjänster har blivit allt mer efterfrågade bland företag i olika branscher. Företag som vill ha en konkurrensfördel har börjat omvandla sin IT-infrastruktur för att utnyttja fördelarna med molnet. Men, trots att många företag använder molnbaserade tjänster, är det fortfarande vanligt att de inte använder molnet…

Läs mer

Lösenord är osäkra – så vad gör vi nu?

Vi älskar att hata våra lösenord. Det finns alldeles för många att hålla reda på och vi matas ständigt med nya rekommendationer om hur vi på bästa sätt ska hantera dem för att hålla oss ”säkra”. Men sanningen är att användarnamn och lösenord inte är…

Läs mer

7 enkla säkerhetsåtgärder för att skydda dig mot attacker med Microsoft 365

Varje år utsätts små och medelstora företag för intrångsförsök. I takt med den snabba tekniska utvecklingen ökar också cyberhot och dataintrång kraftigt. Varje dag upptäcks det en miljon nya cyberhot. I den här artikeln ger vi dig 7 tips på hur du med enkla medel…

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.