Viva Connections - Intranät i Teams

Pris: 29 000 kr

Det nya hybrida arbetslivet

Teknik, arbetsprocesser och rapporter i all ära, men det är medarbetarna som är företagets allra viktigaste kuggar. Och i det nya hybrida arbetslivet - där vi både arbetar på kontoret och hemma - ska fungera bra behöver vi jobba på nya sätt. Med Microsoft Viva, Microsofts nya medarbetarplattform, får du tillgång till en rad smarta verktyg för att få alla anställda att trivas och må bra på jobbet.

Microsoft Viva är plattformen för Employee Experience där medarbetarnas kunskap, engagemang och välbefinnande står i centrum. Det är där kommunikation, utbildning, resurser och insikter förs samman i det dagliga arbetsflödet.

Det här ingår i WeSafes erbjudande:

  • Workshopbaserat möte med WeSafes produktivitets specialist
  • Implementation av Viva Connections och WeSafes intranätsmall
  • Genomgång/Demo efter uppsättning och grundutbildning i Viva - Connections

Microsoft Viva - Connections

Nu när många av oss valt en hybrid arbetsmiljö måste nya verktyg till för att hantera framtida arbetssätt. Viva uppmuntrar till en kultur som stärker människor och team att prestera sitt bästa oavsett var de befinner sig. Viva Connections för organisationens interna resurser till Microsoft Teams och därmed hjälper medarbetarna att samarbeta.

Med Viva Connections - Intranät i Teams får ni åtkomst till intranätets kommunikation, företagsresurser och communities för anställda direkt i Teams. Ni får även ett gränssnitt som utgår från ert företags grafiska profil till er digitala arbetsplats, allt på ett och samma ställe.

 

Är du intresserad av att veta mer om intranät i Teams och Viva?

Varför Microsoft Viva - Connections?

Informera, engagera och stärk

Hjälp dina medarbetare att känna sig motiverade, oavsett arbetsplats, genom att främja kommunikationen med Microsoft Viva Connections.

Stärk kulturen och kommunikationen

Skapa en modern medarbetarupplevelse med engagemang som är utformad för att få alla att delta och hålla sig uppdaterade.

Håll kontakten, genom alla led

Upptäck relevanta nyheter och konversationer med de verktyg som behövs för att lyckas. Om alla får göra sin röst hörd, skapas en inkluderande företagskultur.

Vad ingår i Viva Connections - Intranät i Teams?

  • Workshopbaserat möte

Vi går igenom hur kommunikationen ser ut på ert företag idag, vilka verktyg och resurser använder ni. Därefter kommer vi visa fördelarna med ett intranät i organisationen och hur Viva Connections - Intranät i Teams kommer förenkla och stärka kommunikationen på ert företag.

  • Implementation av Viva Connections och intranätsmall

Uppsättning enligt bestpractice och WeSafes erfarenhet, tillsammans med er organisations grafiska profil för ett personligt gränssnitt.

  • Genomgång/Demo av Viva Connections

Grundläggande utbildning för hur ni anpassar er startsida och får alla anställda engagerade i ert nya intranät

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Med vårt erbjudande Microsoft 365 som tjänst får du verktygen, processen och strukturen du behöver för att optimera användningen av Microsoft 365 plattformen. Vi mäter och analyserar er organisations användning av plattformen och hur de olika delarna är konfigurerade.

Virtuellt skrivbord för din organisation. Microsofts Azure Virtual Desktop låter dig köra fullständig Windows 10-miljö på ett virtuellt skrivbord i molnet. Alla, även du som använder applikationer och affärssystem i en fjärrskrivbordsmiljö, har fullt stöd för Microsoft 365 och applikationer som Onedrive och Teams, på den enhet du vill.

Vi har sedan starten specialiserat oss på Microsofts molntjänster och hur tjänsterna kan ta IT från att vara stödfunktion, till att bli en central roll i affärsutvecklingen. Vår tydliga fokusering och specialisering har gett oss viktiga erfarenheter och spetskompetens på området.

Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med implementation av Microsoft Viva? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om Microsoft 365 från inspirationsportalen

5 smarta tips för effektivare intern kommunikation

På de flesta företag dominerar fortfarande e-post – även när det inte är det bästa verktyget för det som ska kommuniceras. Vad många dagliga Microsoft 365-användare inte vet är att plattformen erbjuder flera alternativ som i många fall passar bättre.  För att råda bot på…

Läs mer

Så klarar du IT-budgeten i tuffare tider (checklista)

Efter år av ekonomisk medvind har många företag vant sig vid en betydligt större IT-kostym än vad de egentligen behöver. När nu konjunkturen börjar peka nedåt är det hög tid att se över sina IT-kostnader.  Börja med en kartläggning av IT-användningen och dess kostnader. Uppskatta…

Läs mer

Viva Goals hjälper ditt företag att nå målen

Medarbetare som varken bryr sig om företagets mål eller förstår hur de själva ska bidra till dem. Team som arbetar i sin egen silo utan att samarbeta med andra delar av organisationen. Det är den krassa verkligheten på många företag, och inte blir det bättre…

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.