Viva Connections - Intranät i Teams

Pris: 19 000kr

Främja kommunikationen med Viva - Connections

Viva Connections är en del av Microsoft Viva, plattformen där medarbetarupplevelsen står i centrum. Viva Connections för din organisations interna resurser till Microsoft Teams och därmed hjälper medarbetare att samarbeta, fokusera, lära sig och utvecklas på jobb. Med Viva Connections - Intranät i Teams får ni åtkomst till intranätets kommunikation, företagsresurser och communities för anställda direkt i Teams. Ni får även ett gränssnitt som utgår från ert företags grafiska profil till er digitala arbetsplats, allt på ett och samma ställe.

Det här ingår i erbjudandet:

  • Workshopbaserat möte
  • Implementation av Viva Connections och WeSafes intranätsmall
  • Genomgång/Demo efter uppsättning och grundutbildning i Viva - Connections

Microsoft Viva

Microsoft Viva är plattformen för Employee Experience där medarbetarnas kunskap, engagemang och välbefinnande står i centrum. Det är där kommunikation, utbildning, resurser och insikter förs samman i arbetsflödet. Nu när många av oss valt en hybrid arbetsmiljö måste nya verktyg till för att hantera framtida arbetssätt.

Som ett steg i detta arbete har Microsoft lanserat Viva – en employee experience plattform (EXP) som är sömlöst integrerad med samma verktyg som används i det dagliga arbetet. Viva drivs av Microsoft 365 och används via Microsoft Teams. Plattformen tillhandahåller företag, chefer och anställda de resurser och den support de behöver för att utvecklas och nå framgång – oavsett var man befinner sig. Viva uppmuntrar till en kultur som stärker människor och team att prestera sitt bästa oavsett var de befinner sig.

Är du intresserad av att veta mer om intranät och Viva?

Varför Microsoft Viva - Connections?

Informera, engagera och stärk

Hjälp dina medarbetare att känna sig motiverade, oavsett arbetsplats, genom att främja kommunikationen med Microsoft Viva Connections.

Stärk kulturen och kommunikationen

Skapa en modern medarbetarupplevelse med engagemang som är utformad för att få alla att delta och hålla sig uppdaterade.

Håll kontakten, genom alla led

Upptäck relevanta nyheter och konversationer med de verktyg som behövs för att lyckas. Om alla får göra sin röst hörd, skapas en inkluderande företagskultur.

Vad ingår i Viva Connections - Intranät i Teams?

  • Workshopbaserat möte

Vi går igenom hur kommunikationen ser ut på ert företag idag, vilka verktyg och resurser använder ni. Därefter kommer vi visa fördelarna med ett intranät i organisationen och hur Viva Connections - Intranät i Teams kommer förenkla och stärka kommunikationen på ert företag.

  • Implementation av Viva Connections och intranätsmall

Uppsättning enligt bestpractice och WeSafes erfarenhet, tillsammans med er organisations grafiska profil för ett personligt gränssnitt.

  • Genomgång/Demo av Viva Connections

Grundläggande utbildning för hur ni anpassar er startsida och får alla anställda engagerade i ert nya intranät

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Med vårt erbjudande Microsoft 365 som tjänst får du verktygen, processen och strukturen du behöver för att optimera användningen av Microsoft 365 plattformen. Vi mäter och analyserar er organisations användning av plattformen och hur de olika delarna är konfigurerade.

Virtuellt skrivbord för din organisation. Microsofts Azure Virtual Desktop låter dig köra fullständig Windows 10-miljö på ett virtuellt skrivbord i molnet. Alla, även du som använder applikationer och affärssystem i en fjärrskrivbordsmiljö, har fullt stöd för Microsoft 365 och applikationer som Onedrive och Teams, på den enhet du vill.

Vi har sedan starten specialiserat oss på Microsofts molntjänster och hur tjänsterna kan ta IT från att vara stödfunktion, till att bli en central roll i affärsutvecklingen. Vår tydliga fokusering och specialisering har gett oss viktiga erfarenheter och spetskompetens på området.

Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med implementation av Microsoft Viva? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om Microsoft 365 från inspirationsportalen

Hur du minskar ditt företags klimatavtryck med Microsofts tjänster

Världen står inför stora klimatutmaningar. För att inte temperaturen ska fortsätta att stiga måste utsläppen av koldioxid bromsas. Snabbt. Och på alla sätt vi kan. Ett av de företag som går i täten för ett förbättrat miljöarbete är Microsoft. Frågan står högt på agendan och…

Läs mer

Videoblogg – Microsoft Viva Connections

Många arbetssätt har förändrats det senaste året och nu när arbetsplatserna börjar öppna upp igen är det många som väljer att fortsätta arbeta på distans. Undersökningar visar att majoriteten av de som arbetat på distans vill fortsätta även efter pandemin men kan tänka sig att…

Läs mer

Är du redo för Windows 11?

Den femte oktober lanseras Windows 11. I Microsofts operativsystem finns en mängd funktioner att upptäcka. De flesta använder samma funktioner de använt sedan tidigare, medan andra gärna utforskar vad som är nytt och vad de kan dra nytta av. Vi vill gärna dela med oss…

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.