Viva Connections - Intranät i Teams

Pris: 29 000 kr

Det nya hybrida arbetslivet

Teknik, arbetsprocesser och rapporter i all ära, men det är medarbetarna som är företagets allra viktigaste kuggar. Och i det nya hybrida arbetslivet - där vi både arbetar på kontoret och hemma - ska fungera bra behöver vi jobba på nya sätt. Med Microsoft Viva, Microsofts nya medarbetarplattform, får du tillgång till en rad smarta verktyg för att få alla anställda att trivas och må bra på jobbet.

Microsoft Viva är plattformen för Employee Experience där medarbetarnas kunskap, engagemang och välbefinnande står i centrum. Det är där kommunikation, utbildning, resurser och insikter förs samman i det dagliga arbetsflödet.

Det här ingår i WeSafes erbjudande:

  • Workshopbaserat möte med WeSafes produktivitets specialist
  • Implementation av Viva Connections och WeSafes intranätsmall
  • Genomgång/Demo efter uppsättning och grundutbildning i Viva - Connections

Microsoft Viva - Connections

Nu när många av oss valt en hybrid arbetsmiljö måste nya verktyg till för att hantera framtida arbetssätt. Viva uppmuntrar till en kultur som stärker människor och team att prestera sitt bästa oavsett var de befinner sig. Viva Connections för organisationens interna resurser till Microsoft Teams och därmed hjälper medarbetarna att samarbeta.

Med Viva Connections - Intranät i Teams får ni åtkomst till intranätets kommunikation, företagsresurser och communities för anställda direkt i Teams. Ni får även ett gränssnitt som utgår från ert företags grafiska profil till er digitala arbetsplats, allt på ett och samma ställe.

 

Är du intresserad av att veta mer om intranät i Teams och Viva?

Varför Microsoft Viva - Connections?

Informera, engagera och stärk

Hjälp dina medarbetare att känna sig motiverade, oavsett arbetsplats, genom att främja kommunikationen med Microsoft Viva Connections.

Stärk kulturen och kommunikationen

Skapa en modern medarbetarupplevelse med engagemang som är utformad för att få alla att delta och hålla sig uppdaterade.

Håll kontakten, genom alla led

Upptäck relevanta nyheter och konversationer med de verktyg som behövs för att lyckas. Om alla får göra sin röst hörd, skapas en inkluderande företagskultur.

Vad ingår i Viva Connections - Intranät i Teams?

  • Workshopbaserat möte

Vi går igenom hur kommunikationen ser ut på ert företag idag, vilka verktyg och resurser använder ni. Därefter kommer vi visa fördelarna med ett intranät i organisationen och hur Viva Connections - Intranät i Teams kommer förenkla och stärka kommunikationen på ert företag.

  • Implementation av Viva Connections och intranätsmall

Uppsättning enligt bestpractice och WeSafes erfarenhet, tillsammans med er organisations grafiska profil för ett personligt gränssnitt.

  • Genomgång/Demo av Viva Connections

Grundläggande utbildning för hur ni anpassar er startsida och får alla anställda engagerade i ert nya intranät

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Många organisationer kämpar med tekniska utmaningar vid projektarbete, särskilt i kommunikation, dokumenthantering, planering och budgetering. Detta kan leda till förseningar, överskridna budgetar och frustrerade teammedlemmar. Vi ger dig verktygen som kan hjälpa dig att planera, organisera och följa upp era projekt på ett effektivt sätt.

WeSafe Intranät är den ultimata tjänsten för att skapa en enkel och användarvänlig plattform för kommunikation och samarbete inom företaget. Ni får åtkomst till intranätets kommunikation och företagsresurser direkt i Teams, oavsett enhet. Tjänsten säkerställer att varje medarbetare får tillgång till de verktyg den behöver för att hålla sig uppdaterad och informerad

Vi har sedan starten specialiserat oss på Microsofts molntjänster och hur tjänsterna kan ta IT från att vara stödfunktion, till att bli en central roll i affärsutvecklingen. Vår tydliga fokusering och specialisering har gett oss viktiga erfarenheter och spetskompetens på området.

Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med implementation av Microsoft Viva? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om Microsoft 365 från inspirationsportalen

Enkel implementering av Copilot – din nya digitala assistent!

I en värld där teknik ständigt utvecklas, kan det ibland kännas överväldigande att hålla jämna steg. Speciellt när det gäller att införa nya verktyg i din organisation. Du har kanske hört talas om Copilot och undrar nu: Är det rätt steg för mitt företag? Här…

Läs mer

Effektivisera samarbetet med Viva Connections och New Home Experience

I dagens digitala värld är effektiv kommunikation och samarbete avgörande för att driva framgång. I jakten på högre effektivitet och bättre samarbete blir valet av rätt verktyg en nyckelfaktor. Microsoft Viva Connections och New Home Experience är två sådana kraftfulla verktyg, särskilt utformade för att…

Läs mer

Tidsbesparande app startade långsiktigt molnsamarbete

K A Lundbladh, importör av frukt och grönt, ville ha en bättre lösning för inleveranser baserad på Officeplattformen. WeSafe utvecklade en ny användarvänlig app i Power Apps på bara några veckor vilket ledde till att samarbetet utökades.

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.