WeSafe AI Chat SMB

Pris: kontakta oss för offert

Effektiv, intuitiv och smart kundservice

Visst vore det bra med en lösning som gör att dina driftskostnader minskar samtidigt som produktivitet och kundnöjdhet skjuter i höjden? En lösning där dina anställda har direktåtkomst till all den information de behöver och där säljavdelningen ser högre konverteringar tack vare snabb och korrekt information.

Med WeSafe AI Chat SMB - en chatlösning för små och medelstora företag, hjälper du ditt företags olika avdelningar till nästa nivå med framtidens teknologi.

Med WeSafe AI Chat SMB får du en chat som är:

  • Lätt att installera-få din chat up and running på bara några minuter
  • Web och intern integrerad-lägg till vår chat på dina webbsidor eller interna dokument med enkelhet
  • Modulär design-välj de moduler som passar ditt företags unika behov

Förändra och förbättra din företagskommunikation

WeSafe AI Chat SMB är inte som en vanlig chatlösning. Driven av den banbrytande GPT-4 teknologin, erbjuder denna plattform en dynamisk och intelligent upplevelse som går långt bortom traditionella chatbots.

Oavsett om du arbetar på säljavdelningen, HR, support eller någon annan avdelning, har WeSafe AI Chat SMB en lösning som passar dina behov. Till skillnad från traditionella chatbots som kräver förprogramerade svar, använder WeSafe AI Chat SMB GPT-4 för att generera naturliga och kontextuella svar i realtid. Den kan länka till och referera företagsinformation som manualer, extranät och processbibliotek, vilket gör det enkelt för användare att navigera till relevant information.

Varför WeSafe AI Chat SMB?

Ökad Produktivitet

Automatisera vanliga frågor och låt ditt team fokusera på mer komplexa uppgifter

Förbättrad kundupplevelse

Ge snabba och korrekta svar till dina kunder, oavsett tid på dygnet

Kostnadseffektivitet

Minska driftskostnaderna genom att automatisera kundservice och intern support

Är du nyfiken på WeSafe AI Chat SMB och vill veta mer?

Potentiella användningsområden

Säljavdelning

Automatisera förfrågningar och kvalificera leads

HR

Besvara frågor om förmåner, semester och mycket mer

Support

Ge snabb och effektiv hjälp till kunder och anställda

Manualer och Precessbibliotek

Direktlänkar till relevant dokumentation och processer

Extranät

Integrera med ditt företags extranät för en sömlös informationsupplevelse

 

Produktutveckling

Centralisera och tillgängliggöra produktmanualer och utvecklingsdokumentation

Är du redo att ta ditt företags kommunikation till nästa nivå? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om AI hittar du i vår Inspirationsportal

AI i praktiken del 2: Skapa fördelar i din organisation med artificiell intelligens!

I en värld där teknologin ständigt utvecklas, står AI i centrum för innovation och affärstransformation. Men hur kan din organisation konkret dra nytta av AI? Gå med i vårt webinarium för att utforska verkliga implementationer av AI, förstå vikten av en genomtänkt AI-strategi och upptäck…

Läs mer

7 tips för en hållbar AI implementation i din organisation!

Innan du börjar implementera AI i din verksamhet, är det viktigt att du förstår vad AI är och vilken potential det har. Detta kan innebära att du läser om AI, deltar i webbseminarier eller kurser, eller anlitar en konsult för att hjälpa dig att förstå...

Läs mer

AI i praktiken: Hur kan din organisation dra nytta av artificiell intelligens?

AI (Artificiell intelligens) är ett ämne som ständigt är i rampljuset, och det kan kännas som att det är på allas läppar. Men vad innebär det egentligen för dig och din organisation? Om du fortfarande är osäker på hur AI kan gynna din verksamhet eller…

Läs mer

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Många företag står inför utmaningen att tillhandahålla säkra AI-tjänster till sina anställda, särskilt med tanke på att allmänna lösningar som ChatGPT inte bör användas för känslig företagsdata. Med WeSafe AI Connect får du en säker och regelrätt miljö och kan utforska AI:s fulla potential.

WeSafe Secure Chat erbjuder en plattform där anställda kan få snabba och korrekta svar på interna frågor. Genom att automatisera svar och tillhandahålla en centraliserad kunskapsbas kan organisationer standardisera svaren, förbättra beslutsfattandet och minska belastningen på HR och support.

Microsoft har etablerat sig som en ledande aktör inom AI-tjänster, och vi på WeSafe är engagerade i att utnyttja detta för att ge våra kunder konkurrensfördelar

Artificiell intelligens (AI) har blivit en kritisk teknologi för företag över hela världen, och genom att implementera tredjeparts AI-lösningar kan företag transformera sin verksamhet. AI-baserade verktyg möjliggör automatisering av tidskrävande processer, förbättrat beslutsfattande och ökad effektivitet.

Vi har sedan starten specialiserat oss på Microsofts molntjänster och hur tjänsterna kan ta IT från att vara stödfunktion, till att bli en central roll i affärsutvecklingen. Vår tydliga fokusering och specialisering har gett oss viktiga erfarenheter och spetskompetens på området.

newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.