WeSafe AI Connect

Pris: kontakta oss för offert

Säker och regelrätt AI miljö

Många företag står inför utmaningen att tillhandahålla säkra AI-tjänster till sina anställda, särskilt med tanke på att allmänna lösningar som ChatGPT inte bör användas för känslig företagsdata. WeSafeAI Connect adresserar denna utmaning genom att erbjuda en säker och regelrätt miljö där organisationer kan utforska AI:s fulla potential.

Vår tjänst är designad för att ge företag tillgång till AI-funktioner som drivs av GPT-4, fullt integrerade med Azure Open AI och Microsoft 365, för förbättrad säkerhet och dataskydd. Genom att använda vårt AI-drivna chattgränssnitt kan du och ditt team använda AI för att tolka filer, generera sammanfattningar, skapa e-post och designa presentationslayouter med mera, allt medan man undviker risken för skugg-IT.

Det här ingår i WeSafe AI Connect:

 • Säker inloggning med Microsoft 365
 • Enkel inloggning (Single Sign-On, SSO)
 • Rollbaserad åtkomstkontroll
 • AI-drivet chattgränssnitt
 • Realtidslösning av frågor
 • PDF-uppladdning och analys

Ökad effektivitet och kvalitet

 • Automatisering av informationshantering
 • Snabbare bearbetning och sammanfattning av dokument och data
 • Snabbare beslutsfattande
 • Få tillgång till insikter och information snabbt med AI-drivet stöd
 • Optimering av resurser
 • Fokusera personalresurser på strategiska uppgifter medan AI hanterar rutinmässig dataanalys

Är du nyfiken på WeSafe AI Connect och vill veta mer?

Varför WeSafe AI Connect?

Kostnadsbesparingar

Minska tid och resurser som krävs för dataanalys och dokumenthantering med AI-stöd

Högre kundnöjdhet

Leverera snabbare och mer precisa resultat med hjälp av AI

Skalbarhet

Anpassningsbara och skalbara lösningar lösningar som växer med ditt företag

Boston Consulting Group släppte nyligen en rapport https://lnkd.in/dygQQAHz där man bland annat mätte vilken påverkan AI redan har för företag. Anställda slutförde 12,2% fler uppgifter, avslutade uppgifter 25,1% snabbare och producerade resultat av 40% högre kvalitet.

Vilket upplägg passar din organisation bäst?

Basplan

Premiumplan

Åtkomst till AI-chattgränssnitt
5 admin-konton
PDF-uppladdningsgräns:50/månad
Obegränsade admin-konton
PDF-uppladdningsgräns: Obegränsad

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med implementation av AI? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om AI från inspirationsportalen

AI i praktiken del 2: Skapa fördelar i din organisation med artificiell intelligens!

I en värld där teknologin ständigt utvecklas, står AI i centrum för innovation och affärstransformation. Men hur kan din organisation konkret dra nytta av AI? Gå med i vårt webinarium för att utforska verkliga implementationer av AI, förstå vikten av en genomtänkt AI-strategi och upptäck…

Läs mer

7 tips för en hållbar AI implementation i din organisation!

Innan du börjar implementera AI i din verksamhet, är det viktigt att du förstår vad AI är och vilken potential det har. Detta kan innebära att du läser om AI, deltar i webbseminarier eller kurser, eller anlitar en konsult för att hjälpa dig att förstå...

Läs mer

AI i praktiken: Hur kan din organisation dra nytta av artificiell intelligens?

AI (Artificiell intelligens) är ett ämne som ständigt är i rampljuset, och det kan kännas som att det är på allas läppar. Men vad innebär det egentligen för dig och din organisation? Om du fortfarande är osäker på hur AI kan gynna din verksamhet eller…

Läs mer

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

WeSafe Secure Chat erbjuder en plattform där anställda kan få snabba och korrekta svar på interna frågor. Genom att automatisera svar och tillhandahålla en centraliserad kunskapsbas kan organisationer standardisera svaren, förbättra beslutsfattandet och minska belastningen på HR och support.

Microsoft har etablerat sig som en ledande aktör inom AI-tjänster, och vi på WeSafe är engagerade i att utnyttja detta för att ge våra kunder konkurrensfördelar

Artificiell intelligens (AI) har blivit en kritisk teknologi för företag över hela världen, och genom att implementera tredjeparts AI-lösningar kan företag transformera sin verksamhet. AI-baserade verktyg möjliggör automatisering av tidskrävande processer, förbättrat beslutsfattande och ökad effektivitet.

newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.