WeSafe AI

Artificiell intelligens skapar försprång för företag

Pris: 30 000 kr

Integrera AI i din organisation

Artificiell intelligens (AI) har blivit en kritisk teknologi för företag över hela världen, och genom att implementera tredjeparts AI-lösningar kan företag transformera sin verksamhet. AI-baserade verktyg möjliggör automatisering av tidskrävande processer, förbättrat beslutsfattande och ökad effektivitet.

Kom igång med WeSafe AI, vi erbjuder följande:

  • Introduktion med WeSafes AI-experter
  • Workshop med pilotgrupp så ni kan komma igång och jobba med AI

WeSafe AI för företag

WeSafe har själva upplevt en betydande inverkan på vår verksamhet efter att ha infört AI. Genom att utnyttja AI-funktionerna inbyggda i Microsoft 365-plattformen, samt tillägget av OpenAI och ChatGPT, har vi förbättrat produktiviteten och effektiviteten inom olika avdelningar, inklusive försäljning, marknadsföring, HR, support, IT och utveckling.

Vi hjälper er att dra nytta av AI i Microsoft 365-plattformen och anpassa den till era unika behov. Våra AI-lösningar kan användas för att besvara e-post, skapa affärsförslag, formulera skräddarsydda säljargument och invändningar, producera videor, bilder, sociala medieinlägg, företagsnyheter, kunskapsartiklar, företagsbots, policydokument och mycket mer.

Låt oss hjälpa er att maximera AI-potentialen i ert företag och förbättra prestandan inom alla era avdelningar.

Varför WeSafe AI?

Rådgivning

Vi erbjuder vägledning, hjälp med prompts och personas

Implementera

Vi assisterar med att implementera tredjeparts AI-verktyg

Dokumentation

Vi dokumenterar AI-implementeringar inom försäljning, marknadsföring, utveckling, HR, produktledning och mer

Introduktion - Hur ser vår arbetsprocess ut?

  • Presentation

Vi introducerar vårt team och delar våra erfarenheter av AI-implementeringar. Vi går igenom målet med workshopen och hur vi kan hjälpa er att utveckla en AI-strategi för er verksamhet.

  • Analys  

Vi utför en noggrann analys av era behov och möjligheter att använda AI. Vi samlar information om avdelningar och processer som kan förbättras med AI-stöd.

  • Val av verktyg 

Baserat på över 600 olika verktyg och vår erfarenhet, hjälper vi er att välja de bästa AI-verktygen för era behov.

  • Utbildning

När verktygen är valda, utbildar vi nyckelpersoner i er organisation om hur de ska använda dem.

  • Skapande av rapport

Efter workshopen sammanställer vi all information som har samlats in och skapar en rapport med rekommendationer om hur organisationen bäst kan implementera och starta sin resa med AI.

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med implementation av AI? Hör av dig så berättar vi mer!

Läs mer om Microsoft 365 på inspirationsportalen

Viva Goals hjälper ditt företag att nå målen

Medarbetare som varken bryr sig om företagets mål eller förstår hur de själva ska bidra till dem. Team som arbetar i sin egen silo utan att samarbeta med andra delar av organisationen. Det är den krassa verkligheten på många företag, och inte blir det bättre…

Läs mer

Effektiv målstyrning: Hitta företagets överväxel

9 av 10 företagsledningar har en tjusig vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. Många visioner slutar tyvärr alltför ofta sina dagar som tomma fraser på muggar, monterväggar och presentationer.   Det som saknas är strategin och de mätbara mål som visar…

Läs mer

Vad är Microsoft Viva?

Pandemin har medfört att distansarbete från hemmakontoret blivit vardag för många av oss, något som accelererat behovet av att hitta smidigare sätt att kommunicera och att dela information, kunskap och insikter. Microsoft Viva är Microsofts egen employee experience platform där medarbetarens kunskap, engagemang och välbefinnande...

Läs mer

Läs mer om våra andra tjänster

Under de senaste åren har vårt sätt att arbeta förändrats i grunden. Vi behöver kunna utföra vårt arbete när som helst och varifrån det behövs. Microsoft 365 har blivit mer eller mindre en standard för att leva upp till kraven. En ny utmaning har blivit att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling. Läs mer om en av våra populäraste tjänster just nu!

Det nya hybrida arbetssättet är här för att stanna. Och i det nya hybrida arbetslivet, där vi både arbetar hemma och på kontoret, ska fungera bra behöver vi jobba på nya sätt. Med Microsoft Viva får du tillgång till en rad smarta verktyg för att få alla anställda att trivas och må bra på jobbet.

Virtuellt skrivbord för din organisation. Microsofts Azure Virtual Desktop låter dig köra fullständig Windows 10-miljö på ett virtuellt skrivbord i molnet. Alla, även du som använder applikationer och affärssystem i en fjärrskrivbordsmiljö, har fullt stöd för Microsoft 365 och applikationer som Onedrive och Teams, på den enhet du vill.

Vi har sedan starten specialiserat oss på Microsofts molntjänster och hur tjänsterna kan ta IT från att vara stödfunktion, till att bli en central roll i affärsutvecklingen. Vår tydliga fokusering och specialisering har gett oss viktiga erfarenheter och spetskompetens på området.

Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.