WeSafe AI

Artificiell intelligens skapar försprång för företag

Pris: 30 000 kr

Integrera AI i din organisation

Artificiell intelligens (AI) har blivit en kritisk teknologi för företag över hela världen. Med den snabba utvecklingen av AI-teknologier är det viktigt att företag har en strategi för både införande och fortsatt utveckling av AI i sin verksamhet. Genom att implementera tredjeparts AI-lösningar kan företag transformera sin verksamhet. AI-baserade verktyg möjliggör automatisering av tidskrävande processer, förbättrat beslutsfattande och ökad effektivitet.

Enligt Gartner, har AI en hög potential att påverka företag och erbjuda effektiva lösningar för att bekämpa kritiska problem. Det är dock viktigt att komma ihåg att inte alla AI-verktyg är skapade lika. Det är viktigt att kunna skilja mellan affärshöjande AI och standard AI-verktyg. Utvecklingen går snabbt därför är det viktigt att ha en strategi för företaget som möjliggör att organisationen kontinuerligt utvecklar sin AI användning i takt med den tekniska utvecklingen.

WeSafe AI för företag

Vi på WeSafe är här för att stödja er i denna resa. Med hjälp av Microsofts verktyg, som Microsoft Viva och andra inbyggda funktioner i Microsoft 365, kan vi hjälpa er att utforma och implementera en AI-strategi som passar just er verksamhet. Dessa verktyg kan stödja er AI-strategi och hjälpa er att maximera potentialen av AI i er verksamhet. Det går även att använda andra verktyg till att stötta er AI-strategi.

Vi hjälper er att dra nytta av AI i er verksamhet och anpassa den till era unika behov. AI-lösningar kan användas för att besvara e-post, skapa affärsförslag, formulera skräddarsydda säljargument och invändningar, producera videor, bilder, sociala medieinlägg, företagsnyheter, kunskapsartiklar, företagsbots, policydokument och mycket mer.

Låt oss hjälpa er att maximera AI-potentialen i ert företag och förbättra prestandan inom alla era avdelningar.

Varför WeSafe AI?

Rådgivning

Vi erbjuder vägledning, hjälp med prompts och personas

Implementera

Vi assisterar med att implementera tredjeparts AI-verktyg

Dokumentation

Vi dokumenterar AI-implementeringar inom försäljning, marknadsföring, utveckling, HR, produktledning och mer

Introduktion - Hur ser vår arbetsprocess ut?

  • Presentation

Vi introducerar vårt team och delar våra erfarenheter av AI-implementeringar. Vi går igenom målet med workshopen och hur vi kan hjälpa er att utveckla en AI-strategi för er verksamhet.

  • Analys  

Vi utför en noggrann analys av era behov och möjligheter att använda AI. Vi samlar information om avdelningar och processer som kan förbättras med AI-stöd.

  • Val av verktyg 

Baserat på över 600 olika verktyg och vår erfarenhet, hjälper vi er att välja de bästa AI-verktygen för era behov.

  • Utbildning

När verktygen är valda, utbildar vi nyckelpersoner i er organisation om hur de ska använda dem.

  • Skapande av rapport

Efter workshopen sammanställer vi all information som har samlats in och skapar en rapport med rekommendationer om hur organisationen bäst kan implementera och starta sin resa med AI.

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med implementation av AI? Hör av dig så berättar vi mer!

Läs mer om Microsoft 365 på inspirationsportalen

Viva Goals hjälper ditt företag att nå era mål

Medarbetare som varken bryr sig om företagets mål eller förstår hur de själva ska bidra till dem. Team som arbetar i sin egen silo utan att samarbeta med andra delar av organisationen. Det är den krassa verkligheten på många företag, och inte blir det bättre…

Läs mer

Effektiv målstyrning: Hitta företagets överväxel

9 av 10 företagsledningar har en tjusig vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. Många visioner slutar tyvärr alltför ofta sina dagar som tomma fraser på muggar, monterväggar och presentationer. Därför är det nödvändigt med en effektiv målstyrning för att omsätta…

Läs mer

Vad är Microsoft Viva?

Pandemin har medfört att distansarbete från hemmakontoret blivit vardag för många av oss, något som accelererat behovet av att hitta smidigare sätt att kommunicera och att dela information, kunskap och insikter. Microsoft Viva är Microsofts egen employee experience platform där medarbetarens kunskap, engagemang och välbefinnande...

Läs mer

Läs mer om våra andra tjänster

Under de senaste åren har vårt sätt att arbeta förändrats i grunden. Vi behöver kunna utföra vårt arbete när som helst och varifrån det behövs. Microsoft 365 har blivit mer eller mindre en standard för att leva upp till kraven. En ny utmaning har blivit att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling. Läs mer om en av våra populäraste tjänster just nu!

Med Viva Connections - Intranät i Teams får ni åtkomst till intranätets kommunikation, företagsresurser och communities för anställda direkt i Teams. Ni får även ett gränssnitt som utgår från ert företags grafiska profil till er digitala arbetsplats, allt på ett och samma ställe.

Virtuellt skrivbord för din organisation. Microsofts Azure Virtual Desktop låter dig köra fullständig Windows 10-miljö på ett virtuellt skrivbord i molnet. Alla, även du som använder applikationer och affärssystem i en fjärrskrivbordsmiljö, har fullt stöd för Microsoft 365 och applikationer som Onedrive och Teams, på den enhet du vill.

Vi har sedan starten specialiserat oss på Microsofts molntjänster och hur tjänsterna kan ta IT från att vara stödfunktion, till att bli en central roll i affärsutvecklingen. Vår tydliga fokusering och specialisering har gett oss viktiga erfarenheter och spetskompetens på området.

Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.