WeSafe Goals - Microsoft Viva

Pris: från 39 000 kr

Nå företagets mål med Microsoft Viva Goals

Medarbetare som varken bryr sig om företagets mål eller förstår hur de själva ska bidra till dem. Team som arbetar i sin egen silo utan att samarbeta med andra delar av organisationen. Det är tyvärr den krassa verkligheten på många företag, och inte blir det bättre av att delar av arbetsstyrkan jobbar hemifrån.

Med Microsoft Viva Goals hjälper du alla dina medarbetare och team att fokusera på organisationens främsta mål och hjälper dem att förstå sina roller och se till att de arbetar enhetligt och målinriktat.

Det här ingår i WeSafes erbjudande:

 • Uppstart och Workshop med WeSafes produktivitets specialister
 • Implementering av Viva Goals
 • Uppbyggnad av OKR Teams Community med en projektplan och underlag för hur ni kommer igång
 • Workshop för uppsättning av företagsanpassade målsättningar
 • Utbildning (pilotgrupp) så ni kan komma igång och jobba med er uppsatta målstyrning i Viva Goals
 • Månadsavstämning i 3 månader (efter utbildning)

Microsoft Viva - Goals

Microsoft Viva är plattformen för Employee Experience där medarbetarnas kunskap, engagemang och välbefinnande står i centrum. Viva Goals är en modul inom Microsoft Viva och hjälper företag att sätta effektiva mål och vägleda medarbetarna mot dem.

Microsoft Viva Goals gör det möjligt att säkerställa att alla team är synkade och arbetar mot samma övergripande mål. Genom att sätta effektiva företagsmål och följa framstegen på alla nivåer, från enskild medarbetare, via team och avdelningar hela vägen till företagets strategi, långsiktiga mål och vision. Viva Goals lyfter fram tydliga prioriteringar och användarnas fokus styrs mot arbetsuppgifter som förväntas ha störst inverkan på det önskade resultatet. Lösningen bygger på OKR (Objectives and Key Results), ett ramverk för målstyrning som används av många stora företag världen över.

Är du intresserad av att veta mer om Viva Goals?

Varför Microsoft Viva - Goals?

Gemensam strategi

Hjälper till att skapa en gemensam strategi och riktning för organisationen, vilket ökar medarbetarnas motivation och engagemang

Integrering

Möjlighet att integrera med andra verktyg i Microsoft 365 vilket skapar ett smidigt arbetsflöde i Teams - allt samlat på ett och samma ställe

Gemensamma mål

Viva Goals förbättrar kommunikationen och samarbetet inom organisationen i eran 365 miljö, eftersom alla har en gemensam förståelse för vad som förväntas och hur man kan bidra till att nå gemensamma mål

Förbättra era resultat

Genom att integrera OKR med verktyg som Planner, Excel och Power BI kan teamet enkelt samla in och analysera data om måluppfyllelse och använda den informationen för att förbättra resultaten

Automatisk uppföljning

Automatisk uppföljning och rapportering av framsteg och förändringar, inklusive visuella representationer och nyckeltal för att få en överblick

Enkel användning

Eftersom Viva Goals har ett användarvänligt gränssnitt med tydlig navigation och överblick över mål, uppgifter och rapporter så blir det lätt för användare att använda och integrera i vardagen

Vad ingår i vår tjänst WeSafe Goals - Microsoft Viva?

Viva Goals

 

 • Vi startar projektet med ett workshopbaserat möte med WeSafes produktivitets specialister 

Vi går igenom hur ni arbetar med målsättningar idag, vilka verktyg och resurser ni använder. Därefter kommer vi visa fördelarna med OKR i organisationen och hur Viva Goals i MS 365 kan förenkla och stärka arbetet hos er.  

 • Implementation av Viva Goals + uppbyggnad av OKR Teams Community med en projektplan & underlag för att ni ska komma igång  

Uppsättning enligt bestpractice och WeSafes erfarenhet, projektplanen baseras efter vår första workshop med stöd av rekommendationer av Microsofts och erfarenheter från WeSafe.

 • Workshop för uppsättning av företagsanpassade målsättningar i er Viva Goals som följer rekommendationerna 

Nu har ni som medverkat i projektet lärt er grunderna i OKR och vi ska nu tillsammans sätta upp exempel OKR som ni kan utgå ifrån. Vi går igenom Viva Goals i er miljö och hjälper er sätta upp dem. Vi går även igenom och sätter upp en plan för gruppen hos er som ska börja använda Viva Goals och OKR metodiken efter best practice.

Vi börjar med en pilotgrupp så att vi snabbt hittar det som funkar hos er och det som måste förbättras. Detta för att senare kunna implementera det till fler avdelningar och hela bolaget.  

 • Utbildning för pilotgruppen (som vi säkerställt sen tidigare möte) för att komma igång med eran OKR resa  

Under utbildningen går vi igenom vad som har bestämts under tidigare tillfällen från ledning och utbildar efter era behov, målsättningar och tekniska förutsättningar. Vi går igenom grunderna i OKR och Viva Goals, visar hur en OKR process kan komma att se ut hos er samt hur ni kommer igång med OKR och Viva Goals.

 • Efter utbildning ingår tre månadsavstämningar för att ni ska komma igång på bästa sätt

På dem inbokade månadsavstämningarna går vi igenom så att allt fungerar som planerat, därefter bestämmer vi ett nästa steg i er Viva Goals resa.

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med implementation av Viva Goals? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om Viva Goals från inspirationsportalen

Viva Goals hjälper ditt företag att nå era mål

Medarbetare som varken bryr sig om företagets mål eller förstår hur de själva ska bidra till dem. Team som arbetar i sin egen silo utan att samarbeta med andra delar av organisationen. Det är den krassa verkligheten på många företag, och inte blir det bättre…

Läs mer

Effektiv målstyrning: Hitta företagets överväxel

9 av 10 företagsledningar har en tjusig vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. Många visioner slutar tyvärr alltför ofta sina dagar som tomma fraser på muggar, monterväggar och presentationer. Därför är det nödvändigt med en effektiv målstyrning för att omsätta…

Läs mer

Vad är Microsoft Viva?

Pandemin har medfört att distansarbete från hemmakontoret blivit vardag för många av oss, något som accelererat behovet av att hitta smidigare sätt att kommunicera och att dela information, kunskap och insikter. Microsoft Viva är Microsofts egen employee experience platform där medarbetarens kunskap, engagemang och välbefinnande...

Läs mer

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Under de senaste åren har vårt sätt att arbeta förändrats i grunden. Vi behöver kunna utföra vårt arbete när som helst och varifrån det behövs. Microsoft 365 har blivit mer eller mindre en standard för att leva upp till kraven. En ny utmaning har blivit att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling. Läs mer om en av våra populäraste tjänster just nu!

Med Viva Connections - Intranät i Teams får ni åtkomst till intranätets kommunikation, företagsresurser och communities för anställda direkt i Teams. Ni får även ett gränssnitt som utgår från ert företags grafiska profil till er digitala arbetsplats, allt på ett och samma ställe.

Virtuellt skrivbord för din organisation. Microsofts Azure Virtual Desktop låter dig köra fullständig Windows 10-miljö på ett virtuellt skrivbord i molnet. Alla, även du som använder applikationer och affärssystem i en fjärrskrivbordsmiljö, har fullt stöd för Microsoft 365 och applikationer som Onedrive och Teams, på den enhet du vill.

Vi har sedan starten specialiserat oss på Microsofts molntjänster och hur tjänsterna kan ta IT från att vara stödfunktion, till att bli en central roll i affärsutvecklingen. Vår tydliga fokusering och specialisering har gett oss viktiga erfarenheter och spetskompetens på området.

Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.