WeSafe Intranät som tjänst

Skapa ett levande intranät som uppdateras kontinuerligt

 

Pris för implementation: från 49 000kr

Pris per månad: från 2900kr

 

Att navigera i det nya arbetslivet är svårt

Nu mer än någonsin gäller det att balansera medarbetarnas intressen med organisationens framgång och skapa en kultur och medarbetarupplevelse som kan möta arbetslivets nya behov Samtidigt visar färska undersökningar att 68% av de anställda tycker att deras nuvarande verktyg är föråldrade och irrelevanta. Vidare visar undersökningen att endast 15% av de anställda världen över känner sig engagerade på jobbet och att de som har engagerade medarbetare i genomsnitt har 23 % högre lönsamhet. När vi summerar detta inser vi att det finns en stor förbättringspotential och det är bakgrunden till vår tjänst WeSafe Intranät” 

Med WeSafe Intranät får du bland annat:

 • Ett intranät som är Evergreen, dvs det utvecklas kontinuerligt med WeSafe och MS plattformen
 • Utbildning och fri support från vårt team om något inte fungerar
 • Tillgång till intranätets kommunikation och resurser direkt i Teams
 • Personalhandbok med sökfunktioner för enkel åtkomst till information

Vad är "Wesafe Intranät"?

”WeSafe Intranät” är den ultimata tjänsten för att skapa en enkel och användarvänlig plattform för kommunikation och samarbete inom företaget. Ni får åtkomst till intranätets kommunikation och företagsresurser direkt i Teams, oavsett enhet. Tjänsten säkerställer att varje medarbetare får tillgång till de verktyg den behöver för att hålla sig uppdaterad och informerad. Allt sker i ett gränssnitt de redan känner till och med er egen grafiska profil.  

Intranät som tjänst följer samma koncept som vi har för vår största tjänst, Microsoft 365 Evergreen. Evergreen konceptet innebär att ert intranät kontinuerligt utvecklas och förbättras tillsammans med WeSafe och Microsoft 365 plattformen, utan att ni behöver tänka på det. 

Är du intresserad av att veta mer om vår tjänst WeSafe Intranät?

Det här ingår i WeSafe Intranät:

 • Implementering av ert nya intranät
 • Fri support för VIVA Connections och startsida 
 • Personalhandbok med sökfunktioner (mall)
 • Utbildningsfilmer för både editors och användare
 • Bildbibliotek för bilder som ska användas på intranät
 • Mall bibliotek för officefiler (word, ppt och excel)
 • Upp till 3 mallar för nyhetshantering och målgruppsanpassning
 • Möjlighet att boka rådgivning vid specifika tillfällen kvartalsvis
 • Nyhetsbrev månadsvis
 • Exklusiv åtkomst till WeSafe Evergreens utbildningsbibliotek

Nyheter och kommunikation

Gör det enkelt för dina medarbetare att förmedla budskap och dela med sig av nyheter till organisationen med lättillgängliga och professionella nyhetsposter. Samla sedan alla nyheter från olika avdelningar i ett användarvänligt nyhetsflöde så alla kan hållas uppdaterade. Underlätta kommunikationen med företagsanpassade mallar för att nå ut med budskap till rätt personer vid rätt tillfälle.  

Navigera smidigt inom företagets resurser

Underlätta navigationen genom att ge medarbetarna en målgruppsanpassad yta som prioriterar och framhäver resurser baserat på deras roll. Skapa även en enhetlig och smidig upplevelse med en startsida där allt ifrån verksamhetsprocesser, resurser, verktyg och appar är snyggt organiserade. 

Företagskalender och event inom företaget

Förenkla för dina medarbetare att hålla sig uppdaterade på aktuella händelser inom företaget och öka engagemang och deltagande med hjälp företagskalendern. Medarbetaren får en samlad bild av hela organisationens händelser, besök, event, konferenser eller workshops och kan snabbt lägga till önskade aktiviteter i sin personliga kalender. 

Håll dig relevant

Med hjälp av AI säkerställer du att medarbetarna hela tiden frontas med relevant information anpassat efter deras roll och funktion. Du får tillgång till smarta funktioner som ger dig det stöd du behöver för att följa upp så ingen lämnas utanför eller missar viktig information.  

Varför WeSafe Intranät som tjänst?

 • Ni får ett intranät som är Evergreen, dvs det utvecklas kontinuerligt med WeSafe och MS plattformen utan att ni behöver oroa er för uppdateringar.  
 • Ni får tillgång till utbildning och fri support från vårt team om något inte fungerar
 • Ni behöver inte uppfinna hjulet själva utan får ett intranät som bygger på best practice och erfarenhet från 100 tals implementationer. 
 • Ni kan jobba i ett gränssnitt ni redan använder och med er egen grafiska profil
 • Ni får tillgång till intranätets kommunikation och resurser direkt i Teams
 • Ni får en personalhandbok med sökfunktioner för enkel åtkomst till information

Är du nyfiken på WeSafe Intranät som tjänst?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att ta steget till smartare kommunikation? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om Microsoft 365 från vår inspirationsportal

Så klarar du IT-budgeten i tuffare tider (checklista)

Efter år av ekonomisk medvind har många företag vant sig vid en betydligt större IT-kostym än vad de egentligen behöver. När nu konjunkturen börjar peka nedåt är det hög tid att se över sina IT-kostnader.  Börja med en kartläggning av IT-användningen och dess kostnader. Uppskatta…

Läs mer

Viva Goals hjälper ditt företag att nå målen

Medarbetare som varken bryr sig om företagets mål eller förstår hur de själva ska bidra till dem. Team som arbetar i sin egen silo utan att samarbeta med andra delar av organisationen. Det är den krassa verkligheten på många företag, och inte blir det bättre…

Läs mer

Effektiv målstyrning: Hitta företagets överväxel

9 av 10 företagsledningar har en tjusig vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. Många visioner slutar tyvärr alltför ofta sina dagar som tomma fraser på muggar, monterväggar och presentationer.   Det som saknas är strategin och de mätbara mål som visar…

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.