WeSafe Projektarbete med Microsoft 365

Pris: Kontakta oss för offert

Effektiv projektarbete med Microsoft 365

Många organisationer kämpar med tekniska utmaningar vid projektarbete, särskilt i kommunikation, dokumenthantering, planering och budgetering. Detta kan leda till förseningar, överskridna budgetar och frustrerade teammedlemmar.

Microsoft 365 erbjuder en omfattande uppsättning av anpassade verktyg och lösningar som är specifikt utformade för att underlätta projekthantering. Med hjälp av smarta funktioner och verktyg kan team samarbeta på ett strukturerat sätt, organisera projekt, hantera resurser och kommunicera effektivt. WeSafe är dedikerade till att hjälpa er jobba effektivare med projekt på ett sätt som passar er och på en skalbar nivå

Det här ingår i WeSafes erbjudande:

  • Uppstart och Workshop med WeSafes produktivitets specialister
  • Implementering av SharePoint, tillgångsbibliotek, anpassade Teamsmallar, Microsoft Lists och Planner
  • Workshop för genomgång av er nya projektarbetsdag i M365
  • Utbildning för användare i nya projektarbetsdagen (upp till 30st)
  • Efter utbildning ingår tre tillfällen för stöd av projektarbete och redigering av befintliga resurser

Varför arbeta med projekt i Microsoft 365?

Med Teams, Planner, Sharepoint, Lists, To-Do och tillgångsbibliotek har du allt du behöver för att skapa en strukturerad miljö för ditt projekt, samt hålla koll på dess framsteg, tidsramar och resurser. Teams gör det enkelt för ditt team att samarbeta i realtid, så att ni kan hantera filer och resurser smidigt och kommunicera effektivt både internt och externt.

Skräddarsy din projektmiljö för att passa din organisation och dina projektbehov med de anpassningsbara verktygen i tjänsten, vilket kommer leda till ökad produktivitet och effektivitet. Ge ditt team de verktyg de behöver för att lyckas och ta ditt projekt till nästa nivå med Microsoft 365.

Är du intresserad av att veta mer om projektarbete i Microsoft 365?

Varför WeSafe projektarbete i Microsoft 365?

Effektivt projektarbete

Tjänsten ger dig tillgång till flera verktyg inom Microsoft 365 som hjälper dig att effektivt planera, organisera och följa upp projekt. Med Teams, Planner, Sharepoint, Lists, To-do och tillgångsbibliotek kan du snabbt och enkelt skapa en strukturerad miljö för ditt projekt och hålla koll på dess framsteg, tidsramar och resurser

Anpassade verktyg

Verktygen i tjänsten är anpassningsbara och kan enkelt skräddarsys efter dina specifika behov. Det innebär att du kan skapa en projektmiljö som passar just din organisation och dina projekt, vilket kan öka effektiviteten och produktiviteten i arbetet

Samarbete och kommunikation

Genom användningen av Teams kan du och ditt projektteam effektivt samarbeta och kommunicera i realtid. Detta möjliggör en smidig hantering av filer och resurser samt en effektiv kommunikation internt och externt. Med paketeringen kan ni skapa anpassade teamsmallar för snabb start och samarbete på ett strukturerat sätt

Vad ingår i vår tjänst Projektarbete i Microsoft 365?

Projektarbete i M365

 

  • Vi startar projektet med ett workshopbaserat möte med WeSafes produktivitets specialister 

Projektet inleds med en workshop där WeSafe's produktivitetsspecialister träffar er för att diskutera hur ni arbetar med projekt idag och vilka verktyg och resurser ni använder. Därefter presenterar de inspirerande exempel på hur man kan jobba med projekt för att förenkla och stärka arbetet. Sedan utformar ni visionen framåt tillsammans.

  • Implementation av projektverktyg och resurser

Efter att ha granskat era befintliga resurser och identifierat vad som kan förbättras, implementeras projektverktyg och resurser såsom planner mall, Sharepoint-projekthubb, tillgång till tillgångsbibliotek för lättare hantering av officemallar och bildbibliotek, teamsmall för skalbara projekt och en Sharepoint-lista.

  • Workshop för genomgång av er nya projektarbetsdag i M365

Efter att ha implementerat dessa verktyg, genomförs en andra workshop där man går igenom allt som har gjorts och eventuella justeringar som behöver göras. Projektlivscykeln diskuteras och en lathund skrivs för att förtydliga hur den ser ut.

  • Utbildning för användare i nya projektarbetsdagen

Användarna får sedan utbildning i den nya projektarbetsdagen, som är anpassad efter deras behov, målsättningar och tekniska förutsättningar. De får också lära sig hur en livscykel kan se ut och hur man kan använda verktygen och resurserna som har implementerats.

  • Efter utbildning ingår tre tillfällen för stöd av projektarbete, redigering av befintliga resurser

Efter utbildningen erbjuds tre tillfällen för stöd av projektarbete och redigering av befintliga resurser. Under dessa tillfällen kan man få hjälp med allt som har gjorts under projektet och planera hur man kan ta projektarbetet vidare i Microsoft 365.

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med implementation av effektivt projektarbete i Microsoft 365?

Mer om Microsoft 365 från inspirationsportalen

Viva Goals hjälper ditt företag att nå era mål

Medarbetare som varken bryr sig om företagets mål eller förstår hur de själva ska bidra till dem. Team som arbetar i sin egen silo utan att samarbeta med andra delar av organisationen. Det är den krassa verkligheten på många företag, och inte blir det bättre…

Läs mer

Effektiv målstyrning: Hitta företagets överväxel

9 av 10 företagsledningar har en tjusig vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. Många visioner slutar tyvärr alltför ofta sina dagar som tomma fraser på muggar, monterväggar och presentationer. Därför är det nödvändigt med en effektiv målstyrning för att omsätta…

Läs mer

Vad är Microsoft Viva?

Pandemin har medfört att distansarbete från hemmakontoret blivit vardag för många av oss, något som accelererat behovet av att hitta smidigare sätt att kommunicera och att dela information, kunskap och insikter. Microsoft Viva är Microsofts egen employee experience platform där medarbetarens kunskap, engagemang och välbefinnande...

Läs mer

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Många företagsledningar har oftast en vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. I många fall saknas en strategi och de mätbara mål som visar vad medarbetarna faktiskt ska göra för att ta företaget närmare visionen. Med vårt erbjudande WeSafe Goals kan du på ett enkelt sätt få alla medarbetare att jobba mot ett och samma mål.

WeSafe Intranät är den ultimata tjänsten för att skapa en enkel och användarvänlig plattform för kommunikation och samarbete inom företaget. Ni får åtkomst till intranätets kommunikation och företagsresurser direkt i Teams, oavsett enhet. Tjänsten säkerställer att varje medarbetare får tillgång till de verktyg den behöver för att hålla sig uppdaterad och informerad

Under de senaste åren har vårt sätt att arbeta förändrats i grunden. Vi behöver kunna utföra vårt arbete när som helst och varifrån det behövs. Microsoft 365 har blivit mer eller mindre en standard för att leva upp till kraven. En ny utmaning har blivit att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling. Läs mer om en av våra populäraste tjänster just nu!

Med Viva Connections - Intranät i Teams får ni åtkomst till intranätets kommunikation, företagsresurser och communities för anställda direkt i Teams. Ni får även ett gränssnitt som utgår från ert företags grafiska profil till er digitala arbetsplats, allt på ett och samma ställe.

Vi har sedan starten specialiserat oss på Microsofts molntjänster och hur tjänsterna kan ta IT från att vara stödfunktion, till att bli en central roll i affärsutvecklingen. Vår tydliga fokusering och specialisering har gett oss viktiga erfarenheter och spetskompetens på området.

Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.