WeSafe Teams Rooms

Kom igång på bästa sätt med din Teams Rooms utrustning.

Skapa bättre hybridmöten

Tiden för ineffektiv kommunikation, långsamma möten och höga resekostnader med stor miljöpåverkan är förbi. Vi vill inte längre sitta i möten och uppleva svårigheter att höra eller se deltagare på distans. Genom att investera i rätt utrustning kan företag säkerställa en effektiv och sömlös kommunikation.

Med WeSafe Teams Rooms får du:

  • Uppsättning av Teams Rooms konto
  • Licensrådgivning
  • Utbildning

Få ut bästa möjliga av Teams och din nya utrustning

Med WeSafe Teams Rooms ingår en utbildning, som ger dig och dina medarbetare en grundläggande förståelse för hur man använder Microsoft Teamsrum och dess olika funktioner. Utbildningen täcker allt från grundläggande användning av rummet, till olika scenario som bokade rum, ad hoc möten och möten med eller utan dator.

Vi kommer också visa olika vyer och scenario, hur man presenterar i möte och vad som händer efter ett möte. Allt detta är viktigt för att du ska kunna dra nytta av alla möjligheter som Microsoft Teams erbjuder och få ut det mesta möjliga av din nya utrustning.

Är du intresserad av att veta mer om Teams Rooms?

Varför WeSafe Teams Rooms?

Anpassad utrustning efter specifika företagsbehov

 

Expertis inom licensrådgivning för att säkerställa rätt licenser

Grundläggande förståelse för användning av Microsoft Teams Rum

Tillgång till WeSafes experter på området för att maximera användningen av utrustningen

Förbättrad kommunikation och samarbete inom företaget

Ökad effektivitet och produktivitet på arbetsplatsen

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Många företagsledningar har oftast en vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. I många fall saknas en strategi och de mätbara mål som visar vad medarbetarna faktiskt ska göra för att ta företaget närmare visionen. Med vårt erbjudande WeSafe Goals kan du på ett enkelt sätt få alla medarbetare att jobba mot ett och samma mål.

WeSafe Intranät är den ultimata tjänsten för att skapa en enkel och användarvänlig plattform för kommunikation och samarbete inom företaget. Ni får åtkomst till intranätets kommunikation och företagsresurser direkt i Teams, oavsett enhet. Tjänsten säkerställer att varje medarbetare får tillgång till de verktyg den behöver för att hålla sig uppdaterad och informerad

Under de senaste åren har vårt sätt att arbeta förändrats i grunden. Vi behöver kunna utföra vårt arbete när som helst och varifrån det behövs. Microsoft 365 har blivit mer eller mindre en standard för att leva upp till kraven. En ny utmaning har blivit att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling. Läs mer om en av våra populäraste tjänster just nu!

Med Viva Connections - Intranät i Teams får ni åtkomst till intranätets kommunikation, företagsresurser och communities för anställda direkt i Teams. Ni får även ett gränssnitt som utgår från ert företags grafiska profil till er digitala arbetsplats, allt på ett och samma ställe.

Nyfiken på WeSafe Teams Rooms?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att komma igång på bästa sätt? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om Microsoft 365 från vår inspirationsportal

Varmt välkommen Mikael Malmlin!

Det är med stor glädje som vi välkomnar och presenterar vår nya Modern workplace stjärna Mikael Malmlin! Mikael är en positiv och lösningsorienterad person som alltid är redo att hjälpa andra. Hans ständiga hunger och driv för att utvecklas tog honom från en Servicedesk till…

Läs mer

Tidsbesparande app startade långsiktigt molnsamarbete

K A Lundbladh, importör av frukt och grönt, ville ha en bättre lösning för inleveranser baserad på Officeplattformen. WeSafe utvecklade en ny användarvänlig app i Power Apps på bara några veckor vilket ledde till att samarbetet utökades.

Läs mer

Använd nya Teams 2.0 och upplev kraften i smidigare samarbete och bättre prestanda

Microsoft utvecklar ständigt samarbetsplattformen Teams för att ge nya möjligheter till användare och organisationer att samarbeta smidigare både internt och med andra organisationer.  Nya Teams lanserades i oktober 2023 och kommer bli standard för alla företag. Dock för den som vill avvakta finns möjligheten att…

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.