WeSafe Teams Rooms

Kom igång på bästa sätt med din Teams Rooms utrustning.

Skapa bättre hybridmöten

Tiden för ineffektiv kommunikation, långsamma möten och höga resekostnader med stor miljöpåverkan är förbi. Vi vill inte längre sitta i möten och uppleva svårigheter att höra eller se deltagare på distans. Genom att investera i rätt utrustning kan företag säkerställa en effektiv och sömlös kommunikation.

Med WeSafe Teams Rooms får du:

  • Uppsättning av Teams Rooms konto
  • Licensrådgivning
  • Utbildning

Få ut bästa möjliga av Teams och din nya utrustning

Med WeSafe Teams Rooms ingår en utbildning, som ger dig och dina medarbetare en grundläggande förståelse för hur man använder Microsoft Teamsrum och dess olika funktioner. Utbildningen täcker allt från grundläggande användning av rummet, till olika scenario som bokade rum, ad hoc möten och möten med eller utan dator.

Vi kommer också visa olika vyer och scenario, hur man presenterar i möte och vad som händer efter ett möte. Allt detta är viktigt för att du ska kunna dra nytta av alla möjligheter som Microsoft Teams erbjuder och få ut det mesta möjliga av din nya utrustning.

Är du intresserad av att veta mer om Teams Rooms?

Varför WeSafe Teams Rooms?

Anpassad utrustning efter specifika företagsbehov

 

Expertis inom licensrådgivning för att säkerställa rätt licenser

Grundläggande förståelse för användning av Microsoft Teams Rum

Tillgång till WeSafes experter på området för att maximera användningen av utrustningen

Förbättrad kommunikation och samarbete inom företaget

Ökad effektivitet och produktivitet på arbetsplatsen

Läs mer om våra andra relaterade tjänster

Många företagsledningar har oftast en vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. I många fall saknas en strategi och de mätbara mål som visar vad medarbetarna faktiskt ska göra för att ta företaget närmare visionen. Med vårt erbjudande WeSafe Goals kan du på ett enkelt sätt få alla medarbetare att jobba mot ett och samma mål.

WeSafe Intranät är den ultimata tjänsten för att skapa en enkel och användarvänlig plattform för kommunikation och samarbete inom företaget. Ni får åtkomst till intranätets kommunikation och företagsresurser direkt i Teams, oavsett enhet. Tjänsten säkerställer att varje medarbetare får tillgång till de verktyg den behöver för att hålla sig uppdaterad och informerad

Under de senaste åren har vårt sätt att arbeta förändrats i grunden. Vi behöver kunna utföra vårt arbete när som helst och varifrån det behövs. Microsoft 365 har blivit mer eller mindre en standard för att leva upp till kraven. En ny utmaning har blivit att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling. Läs mer om en av våra populäraste tjänster just nu!

Med Viva Connections - Intranät i Teams får ni åtkomst till intranätets kommunikation, företagsresurser och communities för anställda direkt i Teams. Ni får även ett gränssnitt som utgår från ert företags grafiska profil till er digitala arbetsplats, allt på ett och samma ställe.

Nyfiken på WeSafe Teams Rooms?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att komma igång på bästa sätt? Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om Microsoft 365 från vår inspirationsportal

7 tips på en hållbar AI implementation i din organisation!

Innan du börjar implementera AI i din verksamhet, är det viktigt att du förstår vad AI är och vilken potential det har. Detta kan innebära att du läser om AI, deltar i webbseminarier eller kurser, eller anlitar en konsult för att hjälpa dig att förstå...

Läs mer

AI i praktiken: Hur kan din organisation dra nytta av artificiell intelligens?

AI (Artificiell intelligens) är ett ämne som ständigt är i rampljuset, och det kan kännas som att det är på allas läppar. Men vad innebär det egentligen för dig och din organisation? Om du fortfarande är osäker på hur AI kan gynna din verksamhet eller…

Läs mer

Beställ hårdvara av WeSafe för en smidigare IT-hantering

Att beställa hårdvara av oss innebär att du får tillgång till en rad fördelar som gör din IT-hantering smidigare, mer effektiv och kostnadseffektiv. Vi erbjuder en portal där du kan beställa från ett stort utbud av produkter från Sveriges största distributörer. Detta ger dig möjlighet…

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.