Samarbetspartner - Workflow

WeSafe tillsammans med Workflow skräddarsyr de bästa lösningarna för din organisation.

Tillsammans skapar vi en effektivare vardag

Det nya hybrida arbetslivet är här för att stanna, och nu måste vi agera utifrån nya förutsättningar. För att möta det hybrida arbetslivet behöver vi förbättra och anpassa mötesupplevelsen med ljud, video och samarbete. Vi vill föra samman alla människor med funktioner som möjliggör möten där alla kan känna sig delaktiga. Vi vill inte längre delta i ett möte där tekniken strular eller där mötesledaren skulle behöva en bildskärm för att förstärka sitt budskap.

Workflow erbjuder:

  • Mötesteknik
  • Microsoft Teams Rooms
  • Företagstelefoni
  • Print och scanninglösningar

WeSafe + Workflow = Din organisation i framkant

Med WeSafe som din IT leverantör av Microsofts molntjänster ligger du redan långt fram i dagens digitalisering. Men utvecklingen går i rasande fart och för att hålla dig i framkant i det nya hybrida arbetslivet behövs teknik som ger din mottagaren en känsla, en upplevelse. Oavsett om du sitter i möte med en kund, håller i ett webinar eller leder en utbildning måste tekniken gynna både dem som är på plats men också dem som deltar på distans.

För att du ska kunna uppnå och leverera bästa upplevelsen, tillsammans med teknik i framkant samarbetar vi på WeSafe med Workflow. Workflow levererar lösningar för att du ska få ut maximalt av din arbetsdag, oavsett om den sker på distans eller på kontoret.

Är du intresserad av att veta mer om vårt samarbete med Workflow?

WeSafe tillsammans med Workflow erbjuder följande lösningar:

Mötesteknik

AV-teknik innehåller allt inom audio visuell utrustning som projektorer, whiteboard, bildskärmar och såväl trådade som trådlösa presentationssystem. Med interaktiva skärmar kan ni skapa trådlöst samarbete med digitala whiteboards, de kan även fungera som informationsskärmar för intern och extern kommunikation.

 

Microsoft Teams Rooms

Förvandla era mötesrum till stora konferensrum med fantastiska möjligheter för samarbete genom Teams Rooms. Ta del av en teamupplevelse genom Microsoft Teams Rooms som är lätt att använda, distribuera och hantera. Starta era möten i tid med en knapptryckning, projicera direkt till displayen i rummet och dela med deltagarna, som kan befinna sig var som helst i världen.

Print och scanninglösningar

Alla verksamheter ser olika ut och behovet för skrivare och scanner kan variera. Med ett stort utbud av skrivare och scanners, tillsammans med er kommer vi fram till vilken lösning som passar bäst för just er verksamhet. Hårdvara och support erbjuds i ett och samma paket, med driftklara maskiner och tillgång till service från första dagen.

Företagstelefoni

Behöver ni både ett samarbetsverktyg för företagets anställda och/eller en telefonväxel? Nu kan du hålla videomöten, chatta med kollegor och kunder, ta emot samtal och dela dokument – allt i samma användarvänliga arbetsflöde.

Läs mer om WeSafes tjänster

Många organisationer kämpar med tekniska utmaningar vid projektarbete, särskilt i kommunikation, dokumenthantering, planering och budgetering. Detta kan leda till förseningar, överskridna budgetar och frustrerade teammedlemmar. Vi ger dig verktygen som kan hjälpa dig att planera, organisera och följa upp era projekt på ett effektivt sätt.

Microsoft har etablerat sig som en ledande aktör inom AI-tjänster, och vi på WeSafe är engagerade i att utnyttja detta för att ge våra kunder konkurrensfördelar

Artificiell intelligens (AI) har blivit en kritisk teknologi för företag över hela världen, och genom att implementera tredjeparts AI-lösningar kan företag transformera sin verksamhet. AI-baserade verktyg möjliggör automatisering av tidskrävande processer, förbättrat beslutsfattande och ökad effektivitet.

I takt med att digitaliseringen av våra arbetsuppgifter ökar så ökar även vårt behov av digitala system. Detta i sin tur kräver mer av våra medarbetare som måste lära sig arbeta på flera olika plattformar, system med flera inloggningsuppgifter.

Många företagsledningar har oftast en vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. I många fall saknas en strategi och de mätbara mål som visar vad medarbetarna faktiskt ska göra för att ta företaget närmare visionen. Med vårt erbjudande WeSafe Goals kan du på ett enkelt sätt få alla medarbetare att jobba mot ett och samma mål.

WeSafe Intranät är den ultimata tjänsten för att skapa en enkel och användarvänlig plattform för kommunikation och samarbete inom företaget. Ni får åtkomst till intranätets kommunikation och företagsresurser direkt i Teams, oavsett enhet. Tjänsten säkerställer att varje medarbetare får tillgång till de verktyg den behöver för att hålla sig uppdaterad och informerad

Vi upprätthåller säkerheten i din Microsoft 365 miljö genom att övervaka er organisations miljö. Vi agerar så fort vi får in ett larm och åtgärdar problemet.

Med Power Platforms affärsapplikationer kan funktioner och automatiseringar skapas av de anställda, för de anställda. Power Platform öppnar nya sätt för våra medarbetare att förbättra sina egna affärsprocesser.

Inom ramen för avtalet säkerställer vi att era appar och processer är optimerade och att de uppdateras i takt med plattformens utveckling och nya releaser.

Med Microsoft Power Apps skapar vi skräddarsydda appar till din organisation. WeSafe bygger professionella appar, för att du ska effektivisera och utveckla din organisation.

Vill du också att ert kontor ska ligga i digitaliseringens framkant? Hör av dig så berättar vi mer!

Inspiration från WeSafe

7 tips på en hållbar AI implementation i din organisation!

Innan du börjar implementera AI i din verksamhet, är det viktigt att du förstår vad AI är och vilken potential det har. Detta kan innebära att du läser om AI, deltar i webbseminarier eller kurser, eller anlitar en konsult för att hjälpa dig att förstå...

Läs mer
Microsoft 365

Beställ hårdvara av WeSafe för en smidigare IT-hantering

Att beställa hårdvara av oss innebär att du får tillgång till en rad fördelar som gör din IT-hantering smidigare, mer effektiv och kostnadseffektiv. Vi erbjuder en portal där du kan beställa från ett stort utbud av produkter från Sveriges största distributörer. Detta ger dig möjlighet…

Läs mer

Varför är Viva Insights viktigt för företag?

I dagens snabbrörliga affärsvärld är insikter och data avgörande för att driva ditt företaget framåt. Utan tillgång till rätt information kan företaget hamna på efterkälken och gå miste om viktiga möjligheter. I denna artikel ska vi utforska varför Viva Insights är så viktigt för företag...

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.