Samarbetspartner - Workflow

WeSafe tillsammans med Workflow skräddarsyr de bästa lösningarna för din organisation.

Tillsammans skapar vi en effektivare vardag

Det nya hybrida arbetslivet är här för att stanna, och nu måste vi agera utifrån nya förutsättningar. För att möta det hybrida arbetslivet behöver vi förbättra och anpassa mötesupplevelsen med ljud, video och samarbete. Vi vill föra samman alla människor med funktioner som möjliggör möten där alla kan känna sig delaktiga. Vi vill inte längre delta i ett möte där tekniken strular eller där mötesledaren skulle behöva en bildskärm för att förstärka sitt budskap.

Workflow erbjuder:

  • Mötesteknik
  • Microsoft Teams Rooms
  • Företagstelefoni
  • Print och scanninglösningar

WeSafe + Workflow = Din organisation i framkant

Med WeSafe som din IT leverantör av Microsofts molntjänster ligger du redan långt fram i dagens digitalisering. Men utvecklingen går i rasande fart och för att hålla dig i framkant i det nya hybrida arbetslivet behövs teknik som ger din mottagaren en känsla, en upplevelse. Oavsett om du sitter i möte med en kund, håller i ett webinar eller leder en utbildning måste tekniken gynna både dem som är på plats men också dem som deltar på distans.

För att du ska kunna uppnå och leverera bästa upplevelsen, tillsammans med teknik i framkant samarbetar vi på WeSafe med Workflow. Workflow levererar lösningar för att du ska få ut maximalt av din arbetsdag, oavsett om den sker på distans eller på kontoret.

Är du intresserad av att veta mer om vårt samarbete med Workflow?

WeSafe tillsammans med Workflow erbjuder följande lösningar:

Mötesteknik

AV-teknik innehåller allt inom audio visuell utrustning som projektorer, whiteboard, bildskärmar och såväl trådade som trådlösa presentationssystem. Med interaktiva skärmar kan ni skapa trådlöst samarbete med digitala whiteboards, de kan även fungera som informationsskärmar för intern och extern kommunikation.

 

Microsoft Teams Rooms

Förvandla era mötesrum till stora konferensrum med fantastiska möjligheter för samarbete genom Teams Rooms. Ta del av en teamupplevelse genom Microsoft Teams Rooms som är lätt att använda, distribuera och hantera. Starta era möten i tid med en knapptryckning, projicera direkt till displayen i rummet och dela med deltagarna, som kan befinna sig var som helst i världen.

Print och scanninglösningar

Alla verksamheter ser olika ut och behovet för skrivare och scanner kan variera. Med ett stort utbud av skrivare och scanners, tillsammans med er kommer vi fram till vilken lösning som passar bäst för just er verksamhet. Hårdvara och support erbjuds i ett och samma paket, med driftklara maskiner och tillgång till service från första dagen.

Företagstelefoni

Behöver ni både ett samarbetsverktyg för företagets anställda och/eller en telefonväxel? Nu kan du hålla videomöten, chatta med kollegor och kunder, ta emot samtal och dela dokument – allt i samma användarvänliga arbetsflöde.

Läs mer om WeSafes tjänster

Många företagsledningar har oftast en vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. I många fall saknas en strategi och de mätbara mål som visar vad medarbetarna faktiskt ska göra för att ta företaget närmare visionen. Med Viva Goals kan du på ett enkelt sätt få alla medarbetare att jobba mot ett och samma mål.

”WeSafe Intranät” är den perfekta tjänsten för att skapa en enkel och användarvänlig plattform för kommunikation och samarbete inom företaget. Ni får åtkomst till intranätets kommunikation och företagsresurser direkt i Teams, oavsett enhet.

Vi upprätthåller säkerheten i din Microsoft 365 miljö genom att övervaka er organisations miljö. Vi agerar så fort vi får in ett larm och åtgärdar problemet.

Med Power Platforms affärsapplikationer kan funktioner och automatiseringar skapas av de anställda, för de anställda. Power Platform öppnar nya sätt för våra medarbetare att förbättra sina egna affärsprocesser.

Söker du teknik till mötesrummet, företagstelefoni, print och scanning lösning. Eller är du nyfiken på möjligheterna med Teams Room, tillsammans med Workflow utvecklar och effektiviserar vi er vardag.

Inom ramen för avtalet säkerställer vi att era appar och processer är optimerade och att de uppdateras i takt med plattformens utveckling och nya releaser.

Med Microsoft Power Apps skapar vi skräddarsydda appar till din organisation. WeSafe bygger professionella appar, för att du ska effektivisera och utveckla din organisation.

Under de senaste åren har vårt sätt att arbeta förändrats i grunden. Vi behöver kunna utföra vårt arbete när som helst och varifrån det behövs. Microsoft 365 har blivit mer eller mindre en standard för att leva upp till kraven. En ny utmaning har blivit att hantera plattformen som befinner sig under ständig utveckling.

Det nya hybrida arbetssättet är här för att stanna. Och i det nya hybrida arbetslivet, där vi både arbetar hemma och på kontoret, ska fungera bra behöver vi jobba på nya sätt. Med Microsoft Viva får du tillgång till en rad smarta verktyg för att få alla anställda att trivas och må bra på jobbet.

Det nya arbetslivet kräver ett allt större utbud av enheter och appar för att upprätthålla produktiviteten. Den ökade användning av mobila enheter i kombination med att den privata och arbetsrelaterade sfären alltmer smälter samman, innebär att din organisations informationstillgångar exponeras på helt nya sätt.

Vill du också att ert kontor ska ligga i digitaliseringens framkant? Hör av dig så berättar vi mer!

Inspiration från WeSafe

Microsoft 365

Så klarar du IT-budgeten i tuffare tider (checklista)

Efter år av ekonomisk medvind har många företag vant sig vid en betydligt större IT-kostym än vad de egentligen behöver. När nu konjunkturen börjar peka nedåt är det hög tid att se över sina IT-kostnader.  Börja med en kartläggning av IT-användningen och dess kostnader. Uppskatta…

Läs mer
Säkerhet och efterlevnad

Lösenord är osäkra – så vad gör vi nu?

Vi älskar att hata våra lösenord. Det finns alldeles för många att hålla reda på och vi matas ständigt med nya rekommendationer om hur vi på bästa sätt ska hantera dem för att hålla oss ”säkra”. Men sanningen är att användarnamn och lösenord inte är…

Läs mer
Microsoft 365

Viva Goals hjälper ditt företag att nå målen

Medarbetare som varken bryr sig om företagets mål eller förstår hur de själva ska bidra till dem. Team som arbetar i sin egen silo utan att samarbeta med andra delar av organisationen. Det är den krassa verkligheten på många företag, och inte blir det bättre…

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.