Samarbetspartner - Workflow

WeSafe tillsammans med Workflow skräddarsyr de bästa lösningarna för din organisation.

Tillsammans skapar vi en effektivare vardag

Det nya hybrida arbetslivet är här för att stanna, och nu måste vi agera utifrån nya förutsättningar. För att möta det hybrida arbetslivet behöver vi förbättra och anpassa mötesupplevelsen med ljud, video och samarbete. Vi vill föra samman alla människor med funktioner som möjliggör möten där alla kan känna sig delaktiga. Vi vill inte längre delta i ett möte där tekniken strular eller där mötesledaren skulle behöva en bildskärm för att förstärka sitt budskap.

Workflow erbjuder:

  • Mötesteknik
  • Microsoft Teams Rooms
  • Företagstelefoni
  • Print och scanninglösningar

WeSafe + Workflow = Din organisation i framkant

Med WeSafe som din IT leverantör av Microsofts molntjänster ligger du redan långt fram i dagens digitalisering. Men utvecklingen går i rasande fart och för att hålla dig i framkant i det nya hybrida arbetslivet behövs teknik som ger din mottagaren en känsla, en upplevelse. Oavsett om du sitter i möte med en kund, håller i ett webinar eller leder en utbildning måste tekniken gynna både dem som är på plats men också dem som deltar på distans.

För att du ska kunna uppnå och leverera bästa upplevelsen, tillsammans med teknik i framkant samarbetar vi på WeSafe med Workflow. Workflow levererar lösningar för att du ska få ut maximalt av din arbetsdag, oavsett om den sker på distans eller på kontoret.

Är du intresserad av att veta mer om vårt samarbete med Workflow?

WeSafe tillsammans med Workflow erbjuder följande lösningar:

Mötesteknik

AV-teknik innehåller allt inom audio visuell utrustning som projektorer, whiteboard, bildskärmar och såväl trådade som trådlösa presentationssystem. Med interaktiva skärmar kan ni skapa trådlöst samarbete med digitala whiteboards, de kan även fungera som informationsskärmar för intern och extern kommunikation.

 

Microsoft Teams Rooms

Förvandla era mötesrum till stora konferensrum med fantastiska möjligheter för samarbete genom Teams Rooms. Ta del av en teamupplevelse genom Microsoft Teams Rooms som är lätt att använda, distribuera och hantera. Starta era möten i tid med en knapptryckning, projicera direkt till displayen i rummet och dela med deltagarna, som kan befinna sig var som helst i världen.

Print och scanninglösningar

Alla verksamheter ser olika ut och behovet för skrivare och scanner kan variera. Med ett stort utbud av skrivare och scanners, tillsammans med er kommer vi fram till vilken lösning som passar bäst för just er verksamhet. Hårdvara och support erbjuds i ett och samma paket, med driftklara maskiner och tillgång till service från första dagen.

Företagstelefoni

Behöver ni både ett samarbetsverktyg för företagets anställda och/eller en telefonväxel? Nu kan du hålla videomöten, chatta med kollegor och kunder, ta emot samtal och dela dokument – allt i samma användarvänliga arbetsflöde.

Läs mer om WeSafes tjänster

I dagens snabbt föränderliga affärslandskap krävs snabba, datastyrda beslut. WeSafe AI Power Platform är designad för att vara motorn som driver dessa beslut. Genom att kombinera kraften i GPT-4 med flexibiliteten och anpassningsförmågan hos Microsoft Power Platform.

WeSafe AI Chat SMB är inte en vanlig chattlösning. Driven av den banbrytande GPT-4 teknologin, erbjuder denna plattform en dynamisk och intelligent upplevelse som går långt bortom traditionella chatbots. Oavsett om du är i säljavdelningen, HR, support eller någon annan avdelning, har WeSafe AI Chat SMB en lösning som passar dina behov.

Många företag står inför utmaningen att tillhandahålla säkra AI-tjänster till sina anställda, särskilt med tanke på att allmänna lösningar som ChatGPT inte bör användas för känslig företagsdata. Med WeSafe AI Connect får du en säker och regelrätt miljö och kan utforska AI:s fulla potential.

WeSafe Secure Chat erbjuder en plattform där anställda kan få snabba och korrekta svar på interna frågor. Genom att automatisera svar och tillhandahålla en centraliserad kunskapsbas kan organisationer standardisera svaren, förbättra beslutsfattandet och minska belastningen på HR och support.

Vi gör övergången från Microsoft Stream Classic till Stream på SharePoint enkel och smidig för din organisation.

Många organisationer kämpar med tekniska utmaningar vid projektarbete, särskilt i kommunikation, dokumenthantering, planering och budgetering. Detta kan leda till förseningar, överskridna budgetar och frustrerade teammedlemmar. Vi ger dig verktygen som kan hjälpa dig att planera, organisera och följa upp era projekt på ett effektivt sätt.

Microsoft har etablerat sig som en ledande aktör inom AI-tjänster, och vi på WeSafe är engagerade i att utnyttja detta för att ge våra kunder konkurrensfördelar

Artificiell intelligens (AI) har blivit en kritisk teknologi för företag över hela världen, och genom att implementera tredjeparts AI-lösningar kan företag transformera sin verksamhet. AI-baserade verktyg möjliggör automatisering av tidskrävande processer, förbättrat beslutsfattande och ökad effektivitet.

I takt med att digitaliseringen av våra arbetsuppgifter ökar så ökar även vårt behov av digitala system. Detta i sin tur kräver mer av våra medarbetare som måste lära sig arbeta på flera olika plattformar, system med flera inloggningsuppgifter.

Många företagsledningar har oftast en vision av vad det ska vara och hur det vill uppfattas. I många fall saknas en strategi och de mätbara mål som visar vad medarbetarna faktiskt ska göra för att ta företaget närmare visionen. Med vårt erbjudande WeSafe Goals kan du på ett enkelt sätt få alla medarbetare att jobba mot ett och samma mål.

Vill du också att ert kontor ska ligga i digitaliseringens framkant? Hör av dig så berättar vi mer!

Inspiration från WeSafe

Modern arbetsplats

Använd nya Teams 2.0 och upplev kraften i smidigare samarbete och bättre prestanda

Microsoft utvecklar ständigt samarbetsplattformen Teams för att ge nya möjligheter till användare och organisationer att samarbeta smidigare både internt och med andra organisationer.  Nya Teams lanserades i oktober 2023 och kommer bli standard för alla företag. Dock för den som vill avvakta finns möjligheten att…

Läs mer
Modern arbetsplats

Stream Classic övergår till Stream på SharePoint

Microsoft förbereder sig nu för att pensionera Stream Classic som en del av företagets ständiga strävan att förbättra och effektivisera videohantering inom Microsoft 365. Beräkningarna pekar på att Classic versionen kommer att vara helt avvecklad i april 2024. Men oroa dig inte, Stream fortsätter att…

Läs mer
Microsoft 365

5 tips på hur du förbereder din organisation för Copilot i Microsoft 365

I en värld som förändras i en allt snabbare takt står organisationer inför valet att antingen leda förändringen eller lämnas efter. Att ta steget in i framtiden är inte bara en chans att hålla jämna steg med konkurrenterna, utan att verkligen skapa en konkurrensfördel. Microsoft har…

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer, säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och verktyg i Microsofts molnplattform.