Inspiration från molnet

Läs inspirerande bloggartiklar, kundcase och nyheter från WeSafe. Här finner du också våra inspelade utbildningar och webinar, allt för att du och ditt företag ska utvecklas med Microsofts molntjänster.

Filtrera på:

Modern arbetsplats

Videoblogg – Planera och förbered för bättre möten i Microsoft Teams

Att digitala möten är här för att stanna kan vi nog alla vara överens om. Vi har under 2020 upplevt hur olika digitala möten kan se ut, med utmaningar som ljudet, mikrofonen, hitta presentationsmaterial till…

Läs mer
Modern arbetsplats

Videoblogg – Implementation och uppsättning av Microsoft Teams

I vårt premiäravsnitt tar Per och Robert dig igenom första stegen för en implementation och uppsättning av Microsoft Teams. Att använda Teams som den centrala arbetsytan inom din organisation har många fördelar, börjar du nyttja…

Läs mer
Microsoft 365

Hantera säkerhet och efterlevnad i Microsoft 365 – Administratörsutbildning

När digitaliseringen fortsätter i rasande fart utvecklas även de digitala hoten mot vår verksamhet och det berör oss alla, oavsett bransch. För att ni ska skydda er organisation och utveckla säkerheten erbjuder vi en kostnadsfri utbildning i säkerhet och efterlevnad i Microsoft 365.

Läs mer
Microsoft 365

Fil och dokumenthantering med Microsoft 365 – Administratörsutbildning

Målet med denna utbildning är att er organisation ska kunna arbeta med filer och dokument effektivt samtidigt som ni möter de krav ni har på säkerhet och efterlevnad. Utbildningen riktar sig till dig som är Microsoft 365 administratör.

Läs mer
Microsoft 365

Fil och dokumenthantering med Microsoft 365 – Användarutbildning

Målet är att du ska kunna arbeta med filer och dokument så effektivt och säkert som möjligt. Utbildningen riktar sig till dig som är ny, eller arbetat ett tag i Microsoft 365, och vill öka din kunskap och förståelse.

Läs mer
Modern arbetsplats

Microsoft Teams – Ledning och administratörsutbildning

Målet med detta webinar är att er organisation skall få ut så mycket som möjligt av Microsoft Teams samtidigt som ni möter de krav ni har på säkerhet och efterlevnad. Utbildningen är till för dig som är i ledande befattning eller är Microsoft 365 administratör.

Läs mer
Modern arbetsplats

Microsoft Teams – Användarutbildning

Målet med denna utbildning är att du som användare ska få en fantastisk upplevelse med Microsoft Teams och lära dig att nyttja verktygen så effektivt som möjligt. Utbildningen är till för dig som är ny i Microsoft Teams eller arbetat ett tag och vill öka din kunskap och förståelse.

Läs mer

Anpassa Microsoft 365 efter GDPR

Microsoft 365 har inbyggt skydd och inbyggda funktioner som hjälper er att möta kraven som dataskyddsförordningen ställer. I praktiken innebär det att vi måste konfigurera och övervaka vår Microsoft 365 miljö enligt dataskyddsförordningens riktlinjer.

Läs mer