Inspiration från molnet

Läs inspirerande bloggartiklar, kundcase och nyheter från WeSafe. Här finner du också våra inspelade utbildningar och webinar, allt för att du och ditt företag ska utvecklas med Microsofts molntjänster.

Filtrera på:

Modern arbetsplats

Kostnadsfri analys av din Microsoft 365 och Azure miljö

För att säkerställa konkurrenskraft och kostnadseffektivitet i organisationens alla delar är det avgörande med effektiva verktyg, som är optimerade för att få ut full potential. Microsoft släpper nya produkter och ny funktionalitet i rask takt….

Läs mer
Modern arbetsplats

Kostnadsfri Demo av Microsoft Viva – din nya Employee Experience Platform

Våra arbetssätt har förändrats och därför krävs nya redskap som möter de behov som uppstår då många väljer det nya hybrida arbetssättet. För att skapa en smidig och effektiv övergång till den hybrida arbetsmiljön har…

Läs mer

Kostnadsfri demo av Microsoft 365 Skrivbord

Med vår arbetsplatstjänst Microsoft 365 Skrivbord skräddarsyr vi tjänsten efter era behov och efter era behov erbjuder unika mervärden i form av fr support, enhetshantering som tjänst och tillgång till vår kund- och utbildningsportal.

Läs mer
Säkerhet och efterlevnad

Kostnadsfri säkerhetsanalys av er Microsoft 365 – miljö

Att de digitala hoten mot verksamheten ökar är tydligt. Oavsett bransch eller storlek av din verksamhet, måste du räkna med att utsättas för hot och intrångsförsök. Du kan, med enkla medel, säkra upp din miljö och åtgärda de största säkerhetsbristerna.

Läs mer
Microsoft 365

Så maximerar du din investering i Microsoft 365 och tar nästa steg

Använder ditt företag Microsoft 365? Upplever du att medarbetarna inte fullt ut nyttjar de möjligheter som erbjuds? Då är detta seminarium helt rätt för dig. Under 45 minuter inspirerar vi om hur du kan maximera investeringen i Microsoft 365 och ta nästa steg till Det Nya Arbetslivet för att säkra framtida tillväxt och produktivitet.

Läs mer
Modern arbetsplats

Upptäck Microsoft Teams

Hur arbetar ni med internkommunikation idag? Är ni trötta på långa mailkonversationer och mailboxar som svämmar över? En välfungerande modern organisation behöver strukturerade metoder och verktyg för att den interna kommunikationen ska förbli effektiv. Med Microsoft…

Läs mer
Microsoft 365

Så efterlever du GDPR med Microsofts molntjänster

Visste du att om ditt företag använder Microsofts molntjänster i Microsoft 365 så är du, bara genom att använda dessa tjänster, redan är på god väg att uppfylla flera krav. Delta på vårt webbmöte så guidar vi dig rätt.

Läs mer