Inspiration från molnet

Läs inspirerande bloggartiklar, kundcase och nyheter från WeSafe. Här finner du också våra inspelade utbildningar och webinar, allt för att du och ditt företag ska utvecklas med Microsofts molntjänster.

Filtrera på:

Modern arbetsplats

Microsoft Viva – er nya medarbetarplattform

Microsoft Viva är Microsofts egen Employee Experience Platform där medarbetarens kommunikation, engagemang, välbefinnande och kunskap står i centrum. I övergången till den digitala arbetsmiljön har efterfrågan ökat på lösningar som stöder företagskulturen, hjälper till att upptäcka ny kunskap och lärande på arbetsplatsen och samtidigt ser till medarbetarnas välbefinnande.

Läs mer
Microsoft Azure

Bör ni migrera ert datacenter till Microsoft Azure?

Inom kort öppnar Microsoft sin svenska region och intresset för Microsoft Azure har aldrig varit större. Målet med vårt webinar är att ni ska få en inblick och grundläggande förståelse för drivkrafterna bakom att så många organisationer flyttar till Azure

Läs mer
Microsoft 365

Utveckla och automatisera med Microsoft Power Platform

Med Microsoft 365 och Power Platform kan du automatisera, effektivisera och standardisera processer. Målet med vårt webinar är att ni ska få inblick och grundläggande förståelse för möjligheterna som finns med Microsoft Power Platform.

Läs mer
Modern arbetsplats

Arbeta i projekt med Microsoft Teams

Webinaret är till för er som arbetar i projekt, är projektledare eller i ledande befattning. Ni strävar efter att bygga på er kunskap och få en ökad förståelse för de verktyg och möjligheter som finns inom plattformen för Microsoft 365.

Läs mer
Microsoft 365

Hantera säkerhet och efterlevnad i Microsoft 365 – Administratörsutbildning

När digitaliseringen fortsätter i rasande fart utvecklas även de digitala hoten mot vår verksamhet och det berör oss alla, oavsett bransch. För att ni ska skydda er organisation och utveckla säkerheten erbjuder vi en kostnadsfri utbildning i säkerhet och efterlevnad i Microsoft 365.

Läs mer
Microsoft 365

Fil och dokumenthantering med Microsoft 365 – Administratörsutbildning

Målet med denna utbildning är att er organisation ska kunna arbeta med filer och dokument effektivt samtidigt som ni möter de krav ni har på säkerhet och efterlevnad. Utbildningen riktar sig till dig som är Microsoft 365 administratör.

Läs mer
Microsoft 365

Fil och dokumenthantering med Microsoft 365 – Användarutbildning

Målet är att du ska kunna arbeta med filer och dokument så effektivt och säkert som möjligt. Utbildningen riktar sig till dig som är ny, eller arbetat ett tag i Microsoft 365, och vill öka din kunskap och förståelse.

Läs mer
Modern arbetsplats

Microsoft Teams – Ledning och administratörsutbildning

Målet med detta webinar är att er organisation skall få ut så mycket som möjligt av Microsoft Teams samtidigt som ni möter de krav ni har på säkerhet och efterlevnad. Utbildningen är till för dig som är i ledande befattning eller är Microsoft 365 administratör.

Läs mer
Modern arbetsplats

Microsoft Teams – Användarutbildning

Målet med denna utbildning är att du som användare ska få en fantastisk upplevelse med Microsoft Teams och lära dig att nyttja verktygen så effektivt som möjligt. Utbildningen är till för dig som är ny i Microsoft Teams eller arbetat ett tag och vill öka din kunskap och förståelse.

Läs mer