Dashboard in a day

Pris: 2000 kr

Nyfiken på Business Intelligence? Träffa oss för en introduktion till modern analys med Power BI

Tid: 4 timmar, hos WeSafe eller på plats hos er. 

Automatiserad och lättillgänglig analys

Det behöver inte bli dyrt eller särskilt komplicerat att komma igång med automatiserad och lättillgänglig analys av er verksamhetsdata. Verktygen har blivit både smidigare och mer överkomliga – Power BI ger inträdesbiljetten till BI för också lite mindre företag!
Många organisationer lever kvar med kalkylbladslösningar som både rapporteringsverktyg och komplement till data från affärssystem och andra datakällor. Känns igen?
Ekonomiavdelningar lägger återkommande betydande tid på att manuellt sammanställa rapporter i Excel som hämtar information från flera ställen, ett arbete som oftast kan automatiseras med Power BI. Dessutom blir rapporterna både enklare att distribuera och attraktivare att ta del av.
Låt oss träffas så lyssnar vi in era utmaningar och kopplar dessa till en diskussion och beskrivning kring möjligheterna med Power BI!

“Jag har sysslat med IT i närmare 30 år, arbetat professionellt i IT-branschen i dryga 20 och därmed sett det mesta, och det är väldigt sällan jag drar på smilbanden som när jag fick se Microsoft Power BI med dess möjligheter. Power BI är som Pivotdiagram på steroider.” Johan Strand, IT-Chef/CTO Malmö Lastbilcentral
Kontakta oss för mer information