Kontakta supporten - välj det sätt som passar dig bäst!

 

Verifiera din identitet med BankID - Klicka här!

Support chatt

Vår chatbot bygger på den senaste AI-tekniken GPT-3 och erbjuder användarsupport dygnet runt. Vi erbjuder en chatbot som är mer flexibel och kan svara på ett brett spektrum av frågor.

Ni kan också använda vår chatbot dygnet runt för självbetjäning, såsom licenshantering, öppna ärende, skapa användare och andra uppgifter.

Förutom chattstöd med vår AI-drivna chatbot, erbjuder vi möjlighet att chatta med vår support för mer specifika frågor och problem, du når dem vardagar mellan 8.00-17.00.

 

Till chatten

Kontakta oss

Vår support är bemannad vardagar mellan 08.00-17.00 på chatt och telefon, 040 - 626 75 10.

Under övriga tider kan ni ställa frågor till vår chatbot, boka tid när ni vill vi skall kontakta er, öppna ärende och använda vår självbetjäning.

 

Nyhet: WeSafe Customer App

Nu har vi lanserat WeSafe Customer App, en app direkt i Teams, där ni som användare kan komma åt våra portaler för självservice och utföra automatiska supportärenden när som helst på dygnet. Ni kan även komma i kontakt och chatta med vår support under kontorstid. 

Appen är tillgänglig för alla våra kunder, kunder med Evergreen+ och fastpris supportavtal kan öppna ärenden och prata direkt med vår support utan extra kostnad. För kunder utan dessa avtal kan appen användas till alla delar, men chatt med support och öppnande av supportärende debiteras löpande.

Vi installerar gärna appen till er kostnadsfritt så den finns lättillgänglig för er i Microsoft Teams. Vi har även ett färdigt kommunikationsmail till era användare med information om appen och hur man använder den. Appen fungerar på alla enheter. 

Tycker du också att det låter intressant? Klicka här så hjälper vi dig!

Fjärrsupport med Teamviewer

För att vi enklare ska kunna hjälpa dig på distans behöver vi ibland ”se samma sak som du ser” och då tar vi hjälp av Teamviewer som du enkelt laddar ner här:

Teamviewer Quick

Teamviewer för både Windows och Mac. Ladda ner för fjärrsupport

Klicka här

Android

Fjärrsupport för Android, platta eller telefon. Ladda ner för fjärrsupport

Klicka här

Iphone/Ipad

Fjärrsupport för Iphone och Ipad. ladda ner för fjärrsupport

Klicka här

Status & statistik

Azure Status

Kolla statusen på era Microsoft Azure tjänster

Klicka här

Office 365 status

Kolla statusen på er Office 365 prenumeration. Kräver Admin rättigheter i Office365.

Klicka här

Säkerhetsuppdatering

Håll dig uppdaterad med nyheter från MSB (myndigheten för samhällsskydd och beredskap) kring säkerhetshot

Klicka här