Cloud Advisor – Microsoft Modern Workplace

Vill du vara en del av en innovativ organisation med fokus på att göra IT enkelt och leverera verklig funktion framför teknik? Är du en person med hög motivation och stark vilja att lösa problem och utveckla processer. Tveka då inte att söka tjänsten som Cloud Advisor inom Microsoft Modern Workplace och få möjligheten att arbeta tillsammans med ett glatt, nyfiket och otroligt drivande team på WeSafe!

WeSafe startade i ”molnet” 2013 med ett väldigt enkelt mål, gör IT enkelt och leverera funktion före teknik! Vi har sedan starten haft en tydlig specialisering på Microsofts molntjänster, vilket har gett oss en stark profilering och erkända spetskompetenser inom Microsofts molnplattform.

WeSafe har redan hunnit med, i konkurrens med 3 600 andra leverantörer, att bli utsedda till årets Microsoftpartner inom det ”intelligenta molnet” och även stått som en av tre finalister inom ”Modern workplace”. Idag är vi ett komplett IT- och utbildningsföretag med över 400 avtalskunder. Vi står inför en spännande tillväxtresa och det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Vem är du?

Som Cloud Advisor så är du en del av ett team vars uppdrag är att se till att nya och befintliga kunder får ut maximalt värde av de verktyg och produkter som vi erbjuder. Vi ligger i framkant gällande lösningar och paketeringar på Microsoft 365 plattformen och som Cloud Advisor arbetar du med att matcha dessa lösningar med kunders behov. En nyfikenhet och ett intresse för våra kunders processer är av stor vikt. Vi vill använda verktygen för att höja våra kunders produktivitet.

I rollen agerar du också som projektledare där du har ansvaret för leverans till nya och befintliga kunder. Till din hjälp har du ett team av specialister samt paketerade lösningar som ständigt utvecklas. En kompetens inom Microsoft 365 plattformen krävs samt en vilja att ständigt utveckla denna.

Vi arbetar och specialiserar oss på Microsoft Teams, Microsoft SharePoint och Microsoft Power Platform så kunskap inom dessa område är av stor vikt, samt viljan och förmågan att omsätta verktygen till konkret affärsvärde för våra kunder.

Vi ser gärna att du har följande egenskaper:

 • Initiativtagande och lösningsorienterad
 • Trivs med att jobba med nya lösningar som ständigt utvecklas
 • Drivs av att lära dig nya saker och hitta lösningar på problem
 • Genuint intresse för att leverera lösningar som tillför värde för kund
 • Prestigelös och samarbetsvillig
 • Stort service- och kundfokus

Varför jobba på WeSafe?

Du kommer tillhöra ett härligt team och en organisation med devisen ”Together We Can”. Du kommer få möjligheten att jobba med teknik i framkant  och med kollegor som ständigt utvecklas tillsammans genom att dela med sig av sin kunskap. Med gedigen kunskap om vilka möjligheter Microsofts molnplattform erbjuder, och ett genuint intresse av att lära känna våra kunders processer och utmaningar, hjälper vi våra kunder att säkerställa att IT blir en avgörande konkurrensfördel.

Vi erbjuder följande:

 • Möjligheten att få arbeta med Microsoft 365 plattformen i absolut framkant
 • En roll i ett växande team där möjligheter till utveckling är stor
 • Chansen att påverka i en organisation med korta beslutsvägar
 • Att jobba i en prestigelös organisation med högt i tak

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

 • Implementering av kundlösningar på Microsoft 365-plattformen, både generella och våra paketerade lösningar
 • Driva och leda projekt
 • Utveckla befintliga kunders lösningar
 • Samarbeta med vårt specialistteam för att leverera befintliga och utveckla nya lösningar
 • Bistå i försäljningsprocessen
 • Leda och genomföra utbildningar, workshops och webinars, både digitalt och på plats hos kunder

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller skicka in din ansökan till ansokan@wesafe.se. Vi behandlar ansökningarna löpande och ser fram emot att höra från dig!

Sofia Hägerklint
Sofia Hägerklint

Marknadsansvarig

040 - 6267508sofiahagerklint@wesafe.se

Är du intresserad av inspirerande bloggartiklar från WeSafe?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas inom Microsoft 365? Hör av dig så berättar vi mer!