Cloud Advisor – Security and Compliance

Är du en kreativ, nyfiken och modig person som inte är rädd för att anpassa dig efter marknaden? Brinner du för att utveckla kunder och din egen kompetens? Är du WeSafes nya Cloud Advisor som är en fena på att tolka kunder behov och att leverera både support och projekt inom säkerhet och regelefterlevnad?

Att jobba som Cloud Advisor på WeSafe

Som IT-konsult på WeSafe kommer du arbeta löpande med befintliga kunder hos WeSafe. Du kommer även vara delaktig vid presales för att stötta säljare. Du kommer tillsammans med kollegor även sköta våra paketeringar, ta hand om incidenter samt implementera projekt.  

Många av dina arbetsuppgifter kommer ske i nära samarbete med dina kollegor på kontoret, men också med våra andra Team och ensam med kunder. Detta ställer krav på god samarbetsförmåga, målmedvetenhet, god kommunikation och en stark drivkraft.

Är det dig vi söker?

För att trivas och lyckas i rollen som IT-konsult på WeSafe ser vi att du har någon form av utbildning inom generell IT samt IT-säkerhet. Du är tekniskt intresserad av och har kunskaper inom Microsoft 365-plattformen. Du har goda kunskaper som administratör inom ”Security & Compliance” samt ”Endpoint manager” och har flera lyckade projekt i bagaget. Certifieringar inom SC eller övriga relevanta Microsoft-certifieringar är meriterande. Grundförståelse för Powershell och script behövs, dokumenterad kunskap är meriterande. 

Som person är du nyfiken och du motiveras av att driva arbetsuppgifter framåt samtidigt som du på ett fullgott vis kan dokumentera processer och följa rutiner. Vidare är du kreativ och bidrar med nya idéer och perspektiv. Du är nytänkande, modig och har ett intresse för att lära dig nya saker samt att testa på nya tillvägagångssätt för att utveckla både dig själv och organisationen. Att leverera Workshops och Webinars mot kunder ser du mer som en rolig utmaning än skrämmande.

Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vad kan WeSafe erbjuda dig?

  • Möjligheten att få en roll i ett växande team där möjligheter till utveckling är stor 
  • Möjligheten att påverka i en organisation med korta beslutsvägar 
  • Möjligheten att jobba i en prestigelös organisation med högt i tak. 
  • Möjligheten att få arbeta i en flexibel organisation med individen i fokus

Om WeSafe

WeSafe startade i ”molnet” 2013 med ett väldigt enkelt mål, gör IT enkelt och leverera funktion före teknik! Vi har sedan starten haft en tydlig specialisering på Microsofts molntjänster, vilket har gett oss en stark profilering och erkända spetskompetenser inom Microsofts molnplattform. 

WeSafe vann Microsofts partnerpris The Modern Workplace for SMB Award 2021 i konkurrens med andra Microsoft-partners över hela världen. Vi fick priset för vår förmåga att med hjälp av Microsofts molntjänster utveckla och leverera innovativa kundlösningar med maximal affärsnytta.Med gedigen kunskap om vilka möjligheter Microsofts molnplattformerbjuder, och ett genuint intresse av att lära känna våra kunders processer och utmaningar, hjälper vi våra kunder att säkerställa attITblir en avgörande konkurrensfördel. 

WeSafehar en stark tillväxt och har under 4 år i rad blivitutsedd till Gasellföretagoch 2021 blev vi även ett av Sveriges 630 Superföretag.Båda dessa utmärkelser handlar om att under en längre tid uppnå en ökad omsättning och sunda finanser, samt att vi kunnat visa en stabilitet och långsiktighet i affären. 

Hör av dig eller skicka din ansökan till martinliljenberg@wesafe.se, vi hanterar ansökningarna löpande. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Sofia Hägerklint
Sofia Hägerklint

Marknadsansvarig

040 - 6267508sofiahagerklint@wesafe.se

Är du intresserad av inspirerande bloggartiklar från WeSafe?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas inom Microsoft 365? Hör av dig så berättar vi mer!