Microsoft 365 Konsult – Modern Workplace

Jobba som Cloud Advisor inom Microsoft Modern Workplace hos WeSafe!

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som Produktivitetsspecialist hos ett medelstort, innovativt och framgångsrikt företag? WeSafe söker just nu en ny lagspelare till verksamheten i Malmö. Trivs du att arbeta med marknadens modernaste tjänster inom produktivitet och Employee Experience? Microsoft SharePoint, Microsoft Teams, Microsoft Viva är det tjänster som du tycker är spännande? Då är det här jobbet för dig! Vänta inte med att söka – tjänsten tillsätts löpande! 

Att jobba som Cloud Advisor – Microsoft Modern Workplace

Att arbeta på WeSafe innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur IT fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att se till att nya och befintliga kunder får ut maximalt värde av de verktyg och produkter vi erbjuder. Vi ligger i framkant gällande lösningar och paketeringar på Microsoft 365 plattformen och som Cloud Advisor arbetar du med att matcha dessa lösningar med kunders behov. Förutom det kommer du även att leda projekt inom IT-området som syftar till att effektivisera och höja våra kunders produktivitet. Du kommer även samarbeta med våra specialistteam för att leverera befintliga som utveckla nya lösningar, samt bistå i försäljningsprocessen. 

Är det dig vi söker?

Det här jobbet passar dig som är proaktiv, samarbetsvillig och drivs av ett stort kund- och servicefokus i din yrkesroll. Du har en relevant utbildning inom IT och i rollen krävs erfarenhet av arbete inom Microsoft 365 plattformen. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare, har erfarenhet av projektledning och har vilja och förmåga att utvecklas inom teknikområdet.

Vad kan WeSafe erbjuda dig?

  • Möjligheten att få arbeta med Microsoft 365 plattformen i absolut framkant 
  • Möjligheten att få en roll i ett växande team där möjligheter till utveckling är stor 
  • Möjligheten att påverka i en organisation med korta beslutsvägar 
  • Möjligheten att jobba i en prestigelös organisation med högt i tak.

Om WeSafe

WeSafe startade i ”molnet” 2013 med ett väldigt enkelt mål, gör IT enkelt och leverera funktion före teknik! Vi har sedan starten haft en tydlig specialisering på Microsofts molntjänster, vilket har gett oss en stark profilering och erkända spetskompetenser inom Microsofts molnplattform. 

WeSafe vann nyligen Microsofts partnerpris The Modern Workplace for SMB Award 2021 i konkurrens med andra Microsoft-partners över hela världen. Vi fick priset för vår förmåga att med hjälp av Microsofts molntjänster utveckla och leverera innovativa kundlösningar med maximal affärsnytta. Med gedigen kunskap om vilka möjligheter Microsofts molnplattform erbjuder, och ett genuint intresse av att lära känna våra kunders processer och utmaningar, hjälper vi våra kunder att säkerställa att IT blir en avgörande konkurrensfördel. 

WeSafe har en stark tillväxt och har under 4 år i rad blivit utsedd till Gasellföretag och 2021 blev vi även ett av Sveriges 630 SuperföretagBåda dessa utmärkelser handlar om att under en längre tid uppnå en ökad omsättning och sunda finanser, samt att vi kunnat visa en stabilitet och långsiktighet i affären.

Hör av dig eller skicka din ansökan till produktivitet@wesafe.se, vi hanterar ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sofia Hägerklint
Sofia Hägerklint

Marknadsansvarig

040 - 6267508sofiahagerklint@wesafe.se

Är du intresserad av inspirerande bloggartiklar från WeSafe?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas med Microsoft 365 plattformen? Hör av dig så berättar vi mer!