WeSafe växer

- kanske är du den vi letar efter?

Att jobba på WeSafe

Många erbjuder Microsofts molntjänster men få har det som huvudfokus. Precis inom sport och många andra områden blir man bra på det man fokuserar på, och vårt fokus är Microsofts molntjänster, simple as that. Eftersom vi är födda i molnet är hela vår organisation uppbyggd kring dagens tjänster. Det handlar inte minst om oss som jobbar på WeSafe. De som bäst driftar servrar är sällan samma personer som är mest lämpade att utveckla nya IT-lösningar med fokus på affären. Vi som jobbar på WeSafe besitter den erfarenhet och kompetens som krävs för att implementera affärsstödjande lösningar med fokus på verksamhetsnytta och konkurrenskraft.

Kanske är du den vi behöver för att fortsätta vår spännande resa. Kika på våra lediga tjänster just nu eller skicka in en spontanansökan om de utlysta tjänsterna inte är precis vad du tänkt dig.

Lediga tjänster just nu

Tjänst

Ort

Sista ansökningsdag

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Ny workshop: Ta nästa steg med Microsoft Azure

Ta reda på vilka fördelar just din organisation kan ta del av genom att använda  Microsoft Azure

Nyheter om och från WeSafe

WeSafe hälsar Anton E, Linn och Anton O varmt välkomna

WeSafe fortsätter att växa och det är med stor glädje vi välkomnar våra tre senaste medarbetare, Anton Ehn, Linn Veberg och Anton Ohlsson, varmt välkomna till WeSafe! Anton Ehn jobbar nu som Cloud Specialist på…

Läs mer

WeSafe vinner utmärkelsen Årets SMB Partner 2021

Under Microsoft Partner Inspiration Day den 22 september 2021 utsågs WeSafe till Årets SMB Partner med motiveringen: ”Som vinnare av det globala SMB Modern Work Partner of the Year samt med innovativa lösningar för att…

Läs mer

WeSafe hälsar Samuel Saddouq varmt välkommen

Det är med stor glädje vi hälsar Samuel Saddouq varmt välkommen till WeSafe. Samuel har nyligen tagit studenten från Thoren Innovation School där han läste IT-programmet. Ett av Samuels stora intressen är IT och teknik, vilket han finner både roligt och intressant.

Läs mer