Microsoft 365 Skrivbord

Virtuellt skrivbord för din organisation från 395 kr/månad

» Garanterat hög hastighet för dina applikationer

» Ersätter Citrix och Terminal Server

» Fullt anpassat för Microsoft 365

» Exklusivt för Microsoft Azure

 

 
Se planer och priser

Virtuellt Windows 10 optimerat för Microsoft 365

Begränsar ”legacy-applikationer” och beroendet av fjärrskrivbord dina möjligheter att använda Microsoft 365? Är du trött på att underhålla dubbla miljöer för att kunna jobba med moderna produktivitetsverktyg? Brottas du med höga kostnader och krånglig administration i din RDS- eller Citrix-miljö?

Microsofts Windows Virtual Desktop låter dig köra en fullständig Windows 10-miljö på ett virtuellt skrivbord i molnet. Alla, även du som använder applikationer och affärssystem i en fjärrskrivbordsmiljö, har fullt stöd för Microsoft 365 och applikationer som Onedrive och Teams, på den enhet du vill.

Windows Virtual Desktop + WeSafes kunskap och erfarenhet = Microsoft 365 skrivbord

Baserat på Windows Virtual Desktop har vi på WeSafe utvecklat en unik arbetsplatstjänst där du får tillgång till en arbetsplats byggd på vår kunskap och våra erfarenheter. Microsoft 365 skrivbord från WeSafe ger dig en arbetsplats anpassad och optimerad för att vara produktiv. Du får en standardiserad grunduppsättning för arbetsplatsen för samtliga användare i organisationen. Det gör att alla arbetar i samma miljö och nya medarbetare enkelt kan anslutas till organisationens arbetsyta. 

Vi hjälper dig komma igång och säkerställer att tjänsten utvecklas löpande efter dina och organisationens behov.  Vi erbjuder även tilläggstjänster som fri support, enhetshantering som tjänst och tillgång till vår kund- och utbildningsportal.

Boka Demo

Virtuellt Microsoft 365 skrivbord för din organisation

Image

Anpassat för Microsoft 365

Arbeta med alla dina Microsoft 365-applikationer, inklusive Teams och Onedrive. Stödet finns redan inbyggt i det virtuella skrivbordet - vi optimerar det för att passa din verksamhet.

Windows Virtual Desktop exklusivt för Microsoft Azure

Windows Virtual Desktop släpps exklusivt för Microsofts egen molnplattform Microsoft Azure Att tjänsten bygger på Microsoft Azure ger dig, stora fördelar vad gäller integration med övriga Microsofttjänster, administration, säkerhet och möjligheten att följa GDPR. 

Garanterat hög hastighet för äldre appar och system

Tjänsten är perfekt för dig som vill köra äldre affärssystem och applikationer i molnet.

Hög säkerhet

I och med att Microsoft 365-skrivbordet är fullständigt integrerat med Microsoft 365 och att skrivbordet ligger i Azure får du samma höga säkerhet som i din övriga Microsoft 365-miljö. I och med att all data ligger på det virtuella skrivbordet är den alltid skyddad.

Mallar och resurser

Genom vår kundportal får du tillgång till appar, mallar och affärsflöden som vi utvecklat tillsammans med våra kunder. Här hittar du även det senaste utbildningsmaterialet från Microsoft tillsammans med våra egna tips och guider. 

Skalbar IT

Du betalar bara för det du använder och det är lätt att skala upp eller ner vid behov. Du behöver inte investera i dyra servrar, och eftersom ditt Microsoft 365-skrivbord körs i molnet blir enheternas prestanda inte lika viktig. 

Standardiserad miljö

Eftersom varje skrivbord till varje användare ser likadant ut är det lätt att skapa utbildningsmaterial, lägga till användare och göra inställningar centralt. I och med att det bara finns en miljö att underhålla är det lättare för oss att ta helhetsansvar för säkerhet, managering och backuper.

Kund- och utbildningsportal

Istället för att utveckla samma funktion flera gånger, vill vi på WeSafe nyttja möjligheten att med modern teknik kunna distribuera det vi producerat en gång så att alla våra kunder kan ta del av det. I vår kundportal får alla användare av Microsoft 365 skrivbord tillgång till formulär, mallar, manualer, appar och affärsflöden.

Portalen ger också alla användare tillgång till både utvalda Microsoftutbildningar och WeSafes egna utbildningar inom Microsoft 365-plattformen. Kund- och utbildningsportalen uppdateras löpande med nytt och aktuellt material allt eftersom plattformen och tjänsterna utvecklas.

 


Image

Jämför och se vad som passar dig bäst

Vilket upplägg passar dig bäst? Jämför eller ta kontakt med oss direkt så tar vi en diskussion.