Videoblogg – Skapa undersökningar, frågeformulär och omröstningar i Microsoft Forms

Det finns situationer där en undersökning, ett frågeformulär eller en omröstning kan vara till stor hjälp, som till exempel vid ett beslutsfattande. En annan situation kan vara inför en stundande kick-off, skapa ett frågeformulär och ta reda på vad dina kollegor önskar att dricka och om det finns eventuella allergier.

I Microsoft Forms skapar du enkelt dina personliga formulär, du kan välja att arbeta själv med dem eller arbeta med dina kollegor så ni skapar, redigerar och granskar formulären tillsammans. I detta videoklipp visar Per och Robert från WeSafe dig många bra och användbara tips på hur du skapar, delar och granskar dina formulär. Du kan också använda de inbyggda analyserna för att utvärdera dina svar, samt exportera resultatet till Excel för ytterligare analyser.

Önskar du mer information om Microsoft Forms eller Microsoft 365 så finns vi på WeSafe här för att hjälpa dig, kontakta oss gärna!

Sofia Hägerklint
Sofia Hägerklint

Marknadsansvarig

040 - 6267508sofiahagerklint@wesafe.se
Kostnadsfritt webbmöte

Maximera din investering i Microsoft 365

Ta del av inspiration och tips på hur du kan maximera din investering i Microsoft 365 för att säkra framtida tillväxt och produktivitet

Läs mer och boka

Vill du se fler inspirerande videobloggar från WeSafe?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas med Microsoft 365? Hör av dig så berättar vi mer!