Demo/Webbmöte

Så maximerar du din investering i Microsoft 365 och tar nästa steg

Teknikmöjligheterna idag är obegränsade. För bolag som växer gäller det att hitta en IT-struktur och processer som effektiviserar, och samtidigt rimmar mot medarbetarnas förväntningar på Det Nya Arbetslivet. För att hjälpa dig och ditt företag erbjuder vi ett kostnadsfritt webbmöte där du får ta del av konkreta tips från WeSafes och våra experter inom området.

Använder ditt företag Microsoft 365? Upplever du att ni inte fullt ut nyttjar de möjligheter som erbjuds (och som ni redan betalar för)? Då är detta kostnadsfria webbmöte helt rätt för dig. Under 30 minuter inspirerar vi om hur du kan maximera investeringen i Microsoft 365 och ta nästa steg för att säkra framtida tillväxt och produktivitet.

I mötet kan du få konkreta tips från WeSafe om bland annat:

  • Hur ni optimerar samarbetet i Teams
  • Smart fil- och dokumenthantering (internt och externt)
  • Skapa ett engagerande intranät som stärker kommunikationen
  • Arbetsprocesser som kan automatiseras
  • Introduktion till Microsoft Viva för att stärka medarbetarnas upplevelse och produktivitet

Vad händer efter vårt möte?

Mötet innebär inga vidare förpliktelser och det är helt upp till dig hur du vill gå vidare efter vår konsultation. Du kan välja att göra ingenting, använda tipsen för att utveckla din miljö själv, ta hjälp av din befintliga partner eller anlita WeSafe. Vi har full respekt för ditt val och du väljer själv när och om du vill ha vidare assistans från oss.

Varför gör WeSafe detta?

Konsultationen ger oss en möjlighet att få kontakt med dig och ge prov på vår kunskap inom området, samtidigt som du får konkreta vinster från vårt möte. Välkommen att kontakta oss eller rekommendera oss till någon som du vet kan behöva vår hjälp.

Anmäl dig redan idag!

Tid: ca 30 minuter

Plats: Teams, vi skickar en kalenderinbjudan med anslutningslänk

 

Varmt välkommen önskar vi på WeSafe!

Kostnadsfri konsultation

Så maximerar du din investering i Microsoft 365 och tar nästa steg

Ja tack, jag anmäler mig till webbmöte om hur jag maximerar min investering i Microsoft 365 och tar nästa steg.