Webinar

Security Discover Workshop

Idag, när allt fler har anpassat sig efter den nya hybrida arbetsmiljön och arbetar från andra platser än det fysiska kontoret, krävs fler och nya metoder för att höja säkerheten kring företagets data.

Varje dag läser vi om nya cyberhot och attacker som kostar företag stora pengar. I motsats vad många tror är det inte bara storföretagen som utsätts. Många cyberattacker riktar sig till företag med färre än 300 anställda, vilket motsvarar 95 procent av världens företag. För att kunna värja dig mot dessa attacker och andra säkerhetsrisker behöver du bygga upp ett så bra skydd som möjligt.

Boka din plats och följ med när WeSafes säkerhetskonsulter går igenom olika strategier för ökad säkerhet och efterlevnad i Microsoft 365. Samt hur du identifierar och åtgärdar de risker som uppstår vid skapande, lagring, delning och användning av känsliga data.

Målet med vår workshop är att ni som organisation ska skydda och utveckla säkerheten i ert företag. Workshopen riktar sig till dig som är Microsoft 365 administratör, arbetar med eller har ansvar för företagets information.

Agenda:

  • Introduktion
  • Identitets- och åtkomsthantering
  • Informationssäkerhet
  • Upptäcka och reagera
  • Frågor och svar

Presentatör:

Gustav Hallencreutz

 

Begränsat antal platser, boka din idag!

Workshop

Security Discover Workshop

Security Discover Workshop

Välkommen att anmäla dig:

25 maj kl. 9.00-12.00