Varmt välkommen till WeSafe, Saeid Abdollahzadeh!

Det är med stor glädje vi hälsar vår senaste stjärna Saeid Abdollahzadeh varmt välkommen till WeSafe. Så här presenterar Saeid sig själv:

 

Jag är en Microsoft-älskare och jag har 13 års erfarenhet av att designa och implementera infrastrukturer, säkerhet, digitala arbetsytor, automatiseringar och integrationer! Mitt motto är, Sluta aldrig lära och jag tror att den viktigaste delen av lärandet är att dela! Jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till mina kollegor och jag lärde mig att det är så jag kan fortsätta uppdatera mina kunskaper inom olika områden. En stor dröm jag har är att bli en Microsoft MVP och jag förbereder mig för den dagen!

Jag älskar att läsa tekniska böcker och titta på filmer på min fritid. Jag ser mig själv som en FIFA-proffsspelare och naturligtvis är du mycket välkommen att testa dig själv och spela ett spel med mig 😉

Jag är från Iran, ett fantastiskt land med fantastisk kultur och mat! Jag älskar persisk mat och persisk musik! Ja, jag älskar musik, mestadels pop, country och ibland rap!

 

Vi på WeSafe är väldigt glada att Saeid med all sin kunskap och erfarenhet, nu tagit en självklar plats i vårt Azure Team som Solution Architect. Varmt välkommen än en gång!

Sofia Hägerklint
Sofia Hägerklint

Marknadsansvarig

040 - 6267508sofiahagerklint@wesafe.se

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.

Är du intresserad av inspirerande bloggartiklar från WeSafe?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas med Microsofts molntjänster? Hör av dig så berättar vi mer!