Vi hälsar Kim och Elnaz varmt välkomna till WeSafe

Team Azure har fått förstärkning, ytterligare två stjärnor har tagit plats och det är med stor glädje vi på WeSafe hälsar Kim och Elnaz varmt välkomna.

 

Kim har tidigare studerat på EC Utbildning, där han läste IT Supportspecialist.

På sitt förra arbete jobbade Kim i 2nd line, med allt ifrån användare till windows server, brandväggar och accesspunkter. På WeSafe kommer Kim jobba som Cloud Advisor i vårt Microsoft Azure Team.

Kim spenderar gärna sin lediga tid med att fiska, favoritfisk och högsta vikt på fångst får du själv fråga honom om:)

 

Elnaz har studerat IT-teknik och har erfarenhet som Linux-administratör och teknisk supportspecialist. Elnaz gillar att ta sig an utmaningar, det hjälper henne att förbättras och lyckas.

Även om hon älskar allt som har med IT att göra, föredra hon fortfarande en vanlig bok framför e-böcker eftersom hon tycker om känslan och doften av papper. På sin fritid tycker Elnaz om att umgås med familj och vänner, titta på film, träna och måla.

Vi på WeSafe är jätteglada att Kim och Elnaz nu har tagit en plats i vårt Azure Team, vi hoppas ni kommer trivas finfint på WeSafe.

 

Sofia Hägerklint
Sofia Hägerklint

Marknadsansvarig

040 - 6267508sofiahagerklint@wesafe.se

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.

Är du intresserad av inspirerande bloggartiklar från WeSafe?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas med Microsofts molnlösningar? Hör av dig så berättar vi mer!