Vi hälsar Leonora Kurti varmt välkommen!

En ny lysande stjärna har tagit plats i vårt Productivity Team som Cloud Advisor – Microsoft Modern Workplace och det är med stor glädje vi hälsar Leonora Kurti varmt välkommen till WeSafe.

Leonora har arbetat med tvärsektoriell samverkan inom arbetsmarknaden, alltifrån praktikanskaffning inom event och rekrytering.

Leonora har erfarenhet av olika uppdrag och gemensamt är att ta sig an arbetsmarknadsfrågor ur ett brett perspektiv. Hon är utbildad inom sociologi och är särskilt intresserad av relationen mellan samhälle och individ. För Leonora är det viktigt att processer skapar en socialt hållbar upplevelse för användaren.

När Leonora inte är på jobbet älskar hon att umgås med nära och kära. Hennes favoritsyssla är att lyssna på TED talks! Och vilken/vilka TED talks hon tycker är bäst, får du fråga henne själv:)

Än en gång, varmt välkommen till Wesafe Leonora, vi hoppas du kommer trivas finfint här med oss!

Sofia Hägerklint
Sofia Hägerklint

Marknadsansvarig

040 - 6267508sofiahagerklint@wesafe.se

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.

Är du intresserad av bloggartiklar som handlar om Modern Workplace?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas med Microsoft 365? Hör av dig så berättar vi mer!