Webinar

Webinar-Vad innebär Nya Teams 2.0?

Många organisationer har redan anammat kraften i Microsoft Teams för sina dagliga kommunikationsbehov. Men vet du hur du arbetar effektivt enligt best practice? I takt med att arbetslivet förändras och digitaliseras, har behovet av effektiva kommunikationsverktyg aldrig varit större.
Microsoft Teams har varit i framkant av denna förändring, och nu står vi inför nästa stora evolution med lansering av Teams 2.0. För att få en första inblick i dessa spännande nyheter, bjuder vi in till ett kostnadsfritt webinar. Oavsett om du är ny med Teams eller vill upptäcka de senaste innovationerna, har vi något för dig på vårt kommande webinar.
Vi kommer gå igenom följande under webinaret:
  • Introduktion och syfte med webinaret
  • Arbeta effektivt med best practice i Teams
  • Upptäck de senaste funktionerna i Teams 2.0
  • Avslutning med frågor och svar

 

Målgrupp: Alla som är intresserade av att uppleva nästa generations samarbete med Teams 2.0, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare som vill ha djupare insikter.

 

Varför delta? För att du ska kunna samarbeta och kommunicera på det mest produktiva och effektiva sättet som möjligt.

 

Presentatör: Leonora Kurti – Microsoft Modern Workplace

 

När du deltar i den här händelsen kan ditt namn och din e-postadress vara synligt för andra sessionsdeltagare i deltagarlistan. Genom att delta i den här händelsen samtycker du till den här upplevelsen.

Webinar

Vad innebär Nya Teams 2.0?

Webinar-Vad innebär Nya Teams 2.0?

Fyll i din e-postadress så skickar vi inspelningen till dig!