WeSafe levererar Microsoft 365 och Azure tjänster till Malmö FF

Vi kan stolt presentera att WeSafe signerat avtal om att leverera våra IT-tjänster till Malmö FF. Det är en ära att få medverka till att Malmö FF i framtiden använder säkra och produktiva IT-tjänster. Som företag i denna region ligger Malmö FF som förening oss väldigt nära och vi ser det som ett stort hedersuppdrag att få möjligheten att leverera moderna IT-tjänster och bidra positivt till Malmö FF:s organisation.

I samarbete med Kodexe kommer vi även ta hand om Azure driften och bidra med Azure expertis när Malmö FF, tillsammans med Kodexe, utvecklar sitt kundlojalitetssystem. Systemet kommer baseras på Kodexes tjänst Kdx Azure Business Platform.

Vi går i samband med detta samarbete även in i Malmö FF:s företagsnätverk. Sveriges första och bästa företagsnätverk drivet av en fotbollsförening. Vi är spända att få vara med att heja fram Malmö FF till nya framgångar samt att få dra nytta av detta starka företagsnätverk som vi nu blir medlemmar i.

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.

Är du intresserad av andra bloggartiklar från WeSafe?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas med Microsofts molntjänster? Hör av dig så berättar vi mer!