WeSafe vinner utmärkelsen Årets SMB Partner 2021

Under Microsoft Partner Inspiration Day den 22 september 2021 utsågs WeSafe till Årets SMB Partner med motiveringen:

Som vinnare av det globala SMB Modern Work Partner of the Year samt med innovativa lösningar för att få skapa värde för små och medelstora organisationer kan inte priset gå till någon annan”

Att hjälpa våra kunder att utveckla sina arbetsplatser med modern teknik har länge varit en viktig prioritet för oss på WeSafe. Vi och många andra partners i Sverige jobbar hårt för våra kunders bästa, att se till att våra kunder har tillgång till de verktyg och tjänster som gör att deras verksamheter kan blomstra. Det är därför vi som bolag finns och det är viktigt att komma ihåg, utan våra kunder så är vi ingenting.

Det är med stor ödmjukhet och stolthet vi tar emot utmärkelsen som ”Årets SMB Partner”. Vi vill rikta ett stort, varmt tack till alla våra kunder, partners och medarbetare som gör det här möjligt. Läs mer årets partner här Årets partners utsågs på Microsoft Partner Inspiration Day 2021

Sofia Hägerklint
Sofia Hägerklint

Marknadsansvarig

040 - 6267508sofiahagerklint@wesafe.se

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.

WeSafe Molnkund

Molnkund

Läs mer om vad som ingår i vårt grunderbjudande  – WeSafe Molnkund!

Läs mer

Är du intresserad av andra nyheter från WeSafe?

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas med Microsofts molntjänster? Hör av dig så berättar vi mer!