WeSafe Supportavtal – fastpris

Med vårt fastprisavtal behöver du inte tänka på intern utbildning och fortbildning av konsulter, du får istället tillgång till vår samlade kompetens med experter inom varje fält.

Read More

Kund och utbildningsportal

I vår kund- och utbildningsportal hittar du som har dina licenser hos WeSafe guider och utbildningar, men också mängder av appar, mallar, flöden och resurser. Allting är fritt fram att ladda ner och börja använda i din verksamhet.

Read More

WeSafe Wifi – fastprisavtal

Med WeSafe Wifi fastpristjänst ser vi till att ni har ett flexibelt, kraftfullt och driftsäkert trådlöst nätverk. Vi säkerställer funktionalitet, övervakar och agerar på eventuella driftstörningar.

Read More

Workflow samarbetspartner

Söker du teknik till mötesrummet, företagstelefoni, print och scanning lösning. Eller är du nyfiken på möjligheterna med Teams Room, tillsammans med Workflow utvecklar och effektiviserar vi er vardag.

Read More

WeSafe Teams Rooms

Kom igång med din nya Teams Rooms utrustning på rätt sätt och skaffa fler effektiva arbetsdagar. Du får uppsättningen anpassad efter dina specifika företagsbehov, dessutom expertis inom både licensrådgivning och teknik.

Read More