Vi är WeSafe

Två saker är kärnan i allt vi gör:
KUNDEN och FÖRDELARNA vi ger kunden.
Vi går till jobbet varje dag
för att göra våra kunders liv enklare.

Kort Sammanfattning..

Kreativa och innovativa
I en ständigt föränderlig värld är kreativitet, innovation och flexibilitet nycklarna för att vara i framkant och förbli steget före. Vår nyfikenhet och hunger gör att vi alltid ligger i framkant och tillför störst värde till våra kunder.
KEEP IT SIMPLE
Vi började med att göra IT enkelt för våra kunder och vi vill fortsätta så. Det är fortfarande mentaliteten och kärnan i allt vi gör. Det är drivkraften i vårt uppdrag, att se till att tekniken arbetar för våra kunder och inte emot dem. 
Unga och lovande
Vi har bara har fyra års erfarenhet, men under den tiden har vi lyckats teckna över 200 avtalskunder. Vi har gått från att vara ett garagebaserat startup företag till ett komplett IT – och utbildningsbolag som ger våra kunder affärsnytta och oöverträffad support och rådgivning.
SNABBA OCH SMIDIGA
Vi är ”födda i molnet” och har inget bagage som bromsar oss. Det gör att vi kan anpassa oss till ny teknik snabbare än våra konkurrenter. Vi är teknikintresserade och älskar att lära och förbättra för att på bästa sätt hjälpa våra kunder.

Hur är vi?

Vi är redo

Vår proaktiva inställning gentemot ny teknik, tillsammans med vår lättrörlighet och smidighet gör oss redo för en utmaning. Vi har modet att ta oss an krävande projekt. Medan vi gör det, har vi alltid den större bilden i åtanke, eftersom vi vill ha långvariga samarbeten.

Vi håller vad vi lovar!

Vi är ett team av entusiastiska, hårt arbetande kollegor som är hängivna att inte bara leverera vad vi lovat, utan även säkerställa att det görs i utlovad tid. Vi vet hur viktigt det är för våra kunder och att det är något som särskiljer oss från våra konkurrenter.

Vi är naturligt ödmjuka

Självklart är vi stolta över vad vi gör, men det ligger inte för oss att prata för mycket om det. Men vi inser att tiden är mogen för att bli lite mer frispråkiga. Det är dags att låta våra resultat tala för sig själva.