Tack alla kunder och partners för det gångna året

Peter Fritzon Nyheter

Vi på WeSafe IT vill passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners för det gångna året. Det har på många sätt varit ett omtumlande och fantastiskt år för WeSafe!

Nya kunder och partnerskap

Vi har välkomnat många nya kunder under året, som vi ser fram emot att lära känna bättre och jobba vidare med under många år framöver. Vi har även utvecklat samarbetet med våra kunder och partners. Ett utmärkts exempel på detta är det globala lanseringsprojekt för Microsoft 365, som vi genomförde tillsammans med vår kund Headbrands och Microsoft. Det resulterade bland annat i en film som ni kan se här. Tack för ett utmärkt samarbete Headbrands och Microsoft!

Årets Partner inom det intelligenta molnet

En stor händelse för WeSafe var när vi i september, i konkurrens med 3 000 andra Microsoftpartners, förärades med titeln Microsoft Partner inom det intelligenta molnet. Vi är väldigt stolta över utmärkelsen och inser att våra kunder har stor del i den framgången. Tack! Utan ert förtroende och mod att våga utvecklas hade vi aldrig fått möjligheten att arbeta med de lösningar vi tror så starkt på.

Guldstatus

En annan milstolpe under 2017 var att vi uppnådde guldstatus inom tre viktiga kategorier hos Microsoft: Cloud Platform, Cloud Productivity och Small and Midmarket Cloud Solutions. Guld är den högsta nivån man kan uppnå och nås endast av 1% av Microsofts partners globalt. I och med detta befäster vi vår styrka inom Microsofts molntjänster och lägger grunden för att även fortsättningsvis ligga i framkant och kunna erbjuda våra kunder spetskompetens.

Learning partner

Som sjätte leverantör i Sverige, har vi lyckats bli learning Partner till Microsoft. Detta innebär att vi är officiella partners till Microsoft för utbildning inom GDPR och digitalisering. Detta är ett led i vår stora satsning på affärsområdet utbildning. Vi är övertygade om att utbildning kommer bli avgörande för att få ut fulla värdet av den nya tekniken som ständigt utvecklas och bjuder nya möjligheter. Många möjligheter går förbi om man jobbar med ny teknik med gammalt tankesätt. Vi ser fram emot många trevliga utbildningar med våra kunder under nästa år. Vi kommer även, under första kvartalet nästa år, dela med oss av våra kunskaper inom GDPR till övriga IT leverantörer på uppdrag av Microsoft.

Vägen framåt

Det är viktigt att vi som leverantör inte fastnar i utdaterade lösningar och gamla tankesätt. Vi måste följa med i utvecklingen och anpassar oss snabbt för att kunna hjälpa och guida våra kunder med de nya möjligheter som följer med digitaliseringen. Det är just därför vi lägger så mycket resurser på utbildning och utveckling. Våra kunder ska alltid känna sig trygga i att vi är rätt partner för att utveckla lösningar som gynnar produktivitet och lönsamhet.

Vi ser med tillförsikt fram emot 2018 med nya utmaningar och spännande projekt tillsammans med kunder och partners.

Vi vill med detta önska er en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Share this Post
Läs referenscase HeadBrands

Se HeadBrands film
Skrivet av

Peter Fritzon

VD på WeSafe, 040 – 626 75 02, peterfritzon@wesafe.se, LinkedIn


Kontakta oss
Läs referenscase HeadBrands
Se HeadBrands film