Högre krav på mobil arbetsplats

Sättet att se på arbete har förändrats. Arbete är något du gör och inte en plats du går till. Traditionellt sett har arbete varit tätt förknippat med själva arbetsplatsen, men nu är det i stället resultatet, det du presterar, som är i fokus. Om du som arbetsgivare förväntar dig att kunna arbeta med stämpelklocka och personalens närvaro på kontoret mellan klockan 08 och 17 kommer du förmodligen uppleva en del svårigheter att hitta unga talanger till ditt företag. 

Denna förändring i synsätt har gjort att dagens arbetskraft har helt nya förväntningar på vilka arbetsredskap som ska finnas på en arbetsplats. Framförallt handlar det om tillgänglighet och mobilitet genom digitala hjälpmedel, så att du kan arbeta var du än är och inte är begränsad till din arbetsplats. Du ska kunna vara närvarande i verksamheten trots att du inte är fysiskt på plats.  

Det är inte bara arbetstagaren som har högre förväntningar – även våra kunder och leverantörer räknar med tillgänglighet och snabb respons.  

Detta ställer höga krav på moderna och effektiva kommunikations- och samarbetsverktyg. 

Kontakta oss för mer information

Istället för att välja mellan otaliga tillägg och komplexa prismodeller betalar du en fast kostnad på 169 kr/användare och månad och får då tillgång till all funktionalitet, bland annat:

*Gäller ordinarie nationella nummer i Sverige, mobila abonnentnummer, geografiska fastnätsnummer, 077-nummer, frisamtal (020), nödanrop (112), 010-nummer, nödanrop (113 13), Cellip Röstbrevlåda, Cellips kundservice samt nummer för samhällsviktiga tjänster i 116-serien. Betalsamtal och samtal med särskild taxa ingår inte. Image

Teams – navet för kommunikation och samarbete

Äntligen är Teams en plattform för all kommunikation och när telefonin blir djupt sammansvetsad med dina övriga molntjänster förändrar det spelplanen för växlar, abonnemang och traditionella telefonileverantörer. 

Microsoft Teams är navet för samarbete i Office 365 och har som huvuduppgift att underlätta samarbete och främja produktivitet. Teams ger nu möjligheten till en enda lösning för all kommunikation och samarbete. Alla Office 365- apparna är inbyggda i Microsoft Teams och med integrerad telefoni kan medarbetaren utföra större delen av sina arbetsuppgifter utan att lämna Teams-vyn.  

Med Teams kan du vara säker på att du inte hamnar efter. Microsofts storsatsar på produkten vilket gör att utvecklingen går i rasande takt och ny funktionalitet tillförs löpande i bakgrunden och blir tillgänglig för er organisation allt eftersom funktionerna lanseras.    

Mobilabonnemang för företag

Mobil 2GB

219 kr

per användare & månad

Kontakta oss

Mobil 6GB

299 kr

per användare & månad

Kontakta oss

Mobil 20 GB

379 kr

per användare & månad

Kontakta oss

Mobil 60 GB

449 kr

per användare & månad

Kontakta oss

Inkluderat i samtliga abonnemangsformer:

  • 10.000 fria samtalsminuter
  • 10.000 fria SMS & MMS
  • 0 kr/samtal i öppningsavgift på alla samtal
  • 24 månaders bindningstid
  • 239 kr i startavgift
Kontakta oss för mer information

Låt Microsoft Teams bli en del av din telefonilösning

Microsoft Teams är en toppmodern sammarbetsplattform i Office 365 med chatt, samtal, möten och massa smarta och intelligenta funktioner vilket passar moderna arbetsgrupper och organisationer. Nu kan du även låta Microsoft Teams bli en del av din telefonilösning. 

Du får en avancerad telefonväxel som innehåller en mängd tjänster som ytterligare förbättrar din telefoni. Tack vare det grafiska gränssnittet, som du kan ansluta dig till var och när som helst, så länge du har internetuppkoppling, administrerar du enkelt dina vidarekopplingar, kortnummer och svarsgrupper.