Traventus skapar en attraktiv helhetstjänst med Visma Business och Microsoft Azure

WeSafe Kundcase

Traventus har lång erfarenhet av att arbeta med Vismas olika affärssystem. De hjälper sina kunder hela vägen från kravställning till implementation, anpassning, konvertering och utbildning. 

Affärsutmaningen

Traventus ville komplettera sitt erbjudande ut mot kund med molntjänster, rapporter och statistik kopplat till Visma Business. I takt med digitaliseringens framfart ställer kunderna allt högre krav på korta implementationstider, hög tillgänglighet och möjligheten att kunna skala lösningen på ett smidigt sätt. Hög säkerhet och rätt grund för att kunna bli GDPR Complient är också viktiga faktorer idag. 

Lösningen och dess fördelar

Tillsammans med Traventus har WeSafe IT paketerat affärssystemet Visma Business och Microsoft Azure till en attraktiv helhetstjänst för Traventus slutkunder.  

Kortare leveranstider

För Traventus innebär lösningen kortare leveranstider med ökad möjlighet till standardisering, kontroll och minskade implementationskostnader, detta är avgörande i deras strävan att leverera rätt lösning i rätt tid och till rätt pris.  

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektiviteten Azure tillsammans med möjligheten att bara betala för de resurser som används ger Traventus möjligheten att erbjuda slutkund en lösning som helt dynamiskt kan följa deras fortsatta utveckling till en låg totalekonomi. 

Modern miljö

Den moderna tekniken i Azure säkerställer att slutanvändaren får en upplevelse av att jobba i en ”snabb” och modern miljö vilket är avgörande för en positiv helhetssyn. 

Säkerhet

Då Traventus alltid värderar säkerheten högt uppskattades den gedigna dokumentation som Microsoft tagit fram gällande säkerheten i Azure och uppfyllnad av säkerhetskrav. Med Azure som grund och skräddarsydda backuptjänster från WeSafe IT kan både Traventus och slutkund sova tryggt om natten. 

Inga bindningstider

Med hjälp av Microsoft Azure kan Traventus erbjuda sina slutkunder en modern och nutidssäkrad lösning helt utan bindningstider eller initiala investeringar i hårdvara. 

Power BI

En synergieffekt är att lösningen ger goda förutsättningar för att jobba med Microsoft Power BI. Traventus kunder kan nu få ut den statistik de behöver på ett enkelt och visuellt tilltalande vis, allting tillgängligt via användarvänlig portal oavsett geografisk plats eller enhet. 

Dela detta

Image

Till Traventus Hemsida Kontakta oss för mer information