Microsoft 365 Skrivbord
Partnerpaketering

» Garanterat hög hastighet för dina applikationer

» Ersätter Citrix och Terminal Server

» Fullt anpassat för Microsoft 365

» Exklusivt för Microsoft Azure


 

Virtuellt Microsoft 365 Skrivbord – Partnerpaketering

Erbjud dina kunder nya molntjänster och vinn fler affärer

Med Virtuellt Microsoft 365-skrivbord kan du som ISV erbjuda dina kunder en fullständig virtualiserad Windows 10-miljö, tillgänglig på alla enheter. Om du idag tillhandahåller applikationer och tjänster som saknar molnstöd har du nu chansen att tillgodose moderna behov genom att erbjuda dem i molnet. Med vår partnerpaketering får du tjänsten anpassad efter just din verksamhet och dina kunder.

Ta era applikationer till nya höjder och skapa nya kunderbjudanden

Efterfrågar dina kunder molnbaserade lösningar? Med Virtuellt Microsoft 365-skrivbord, som är vårt paketerade erbjudande med Windows Virtual Desktop i botten, kan du enkelt möta kundens önskemål genom att paketera dina applikationer för molnbaserad åtkomst. I tillägg får du tillgång till vår samlade expertis och handfast hjälp vid utrullning.

Lösningen hittar vi tillsammans

Tillsammans går vi igenom dina behov för att hitta den lösning och den metod som passar just din verksamhet, din applikation och dina kunder. Ibland kan lösningen vara att vi lägger upp en app i molnet. Andra gånger kan lösningen vara att din kund får ett komplett produktivitetsskrivbord som vi managerar.

Att sätta upp en server/klient-lösning tar tid och energi och ofta hamnar du i händerna på olika IT-leverantörer. Genom att kunna erbjuda Virtuellt Microsoft 365-skrivbord kan du direkt säga till kunden hur mycket lösningen kommer att kosta och leverera snabbt och utan fördröjningar.

Kontakta oss för mer information
Image

WeSafe hjälper dig att nå ut

Som din IT-partner hjälper vi till med utbildning av säljare, beskrivning av kunderbjudande, mallar för affärsförslag och andra go-to-market-aktiviteter.

Virtuellt Microsoft 365-skrivbord för din verksamhet

En genväg till molnet

Med Virtuellt Microsoft 365-skrivbord kan du enkelt molnifiera dina applikationer för att möta kundernas behov.

Budgeterbar och skalbar IT

Lösningen är lätt att sälja eftersom den är skalbar. Dina kunder behöver inte ta ställning till vilket behov de har i framtiden.

Fast pris per användare och månad

Med en fast prismodell kan du ge dina kunder rätt pris direkt utan att blanda in fler parter.

Standardiserad leverans

Du kan sälja in tjänsten direkt och leverera den utan att behöva involvera flera olika leverantörer

Låg initial investeringskostnad

Du kan erbjuda dina kunder en lösning med låg initial investeringskostnad. Inte bara i pengar utan också i tid och engagemang.

Image