WeSafe IT är glada och stolta att ha fått förtroendet att leverera Power BI till Malmö LBC!

WeSafe Nyheter

Tillsammans med Malmö LBC har vi producerat rapporter från Malmö LBC:s trafikledningssystem. Det ger Malmö LBC möjligheten att följa inkörda belopp i realtid fördelat på affärsområden, verksamheter, kunder, resurskategorier, resurser mm.

All data jämförs med historiskt data för att ge en klar bild av utvecklingen och möjliggör precisa prognoser om framtiden. Nyckeltal om nuvarande status är också en del av lösningen.

Genom Power BI kopplingen till trafikledningssystemet blir informationen tillgänglig för analys vilket banar väg för bättre beslut som säkerställer att Malmö LBC förverkligar uppsatta mål och strategier.

En del av lösningen innefattar koppling till affärssystemet för att enkelt kunna visualisera utestående fodringar samt förfallna fodringar för ökad kontroll.

Power BI har öppnat möjligheten för Malmö LBC att synliggöra och visualisera nyckeltal för hela organisationen vilket ökar medvetenheten och säkerställer mer precisa beslut. WeSafe IT ser fram emot att hjälpa fler Lastbilscentraler att synliggöra sin data och förbättra sitt beslutsunderlag med hjälp av Power BI.

”Jag har sysslat med IT i närmare 30 år, arbetat professionellt i IT-branschen i dryga 20 och därmed sett det mesta, och det är väldigt sällan jag drar på smilbanden som när jag fick se Microsoft Power BI med dess möjligheter. Power BI är som Pivotdiagram på steorider”

Johan Strand – IT-Chef/CTO Malmö Lastbilcentral AB

Malmö LBC är en del av Lastbilcentralen koncernen med 90 anslutna centraler. Malmö LBC omsätter cirka en halv miljard årligen.

Vill du veta mer om WeSafe IT vårt arbete med Power BI? Klicka för att läsa mer!