WeSafe IT nu Microsoft guldpartner inom tre kategorier

WeSafe Nyheter

Guld är den högsta nivån man kan uppnå och nås endast av 1% av Microsofts partners globalt.

Vi befäster vår styrka inom Microsofts molntjänster såsom Microsoft 365 och Azure.

Vi är stolta och glada över att uppnå guldstatus inom 3 viktiga kategorier: Cloud Platform, Cloud Productivity och Small and Midmarket Cloud Solutions.

Detta tillsammans med vår utmärkelse årets partner inom det intelligenta molnet, små och medelstora kunder, är ett kvitto på vår kunskap och engagemang att tillsammans med Microsoft förverkliga Microsofts vision ”to empower every person and every organization on the planet to achieve more.”.

Samtliga guldutmärkelser kräver kundreferenser, rejäla volymer och certifieringar av personal inom relevanta område. Det befäster ens kompetens och är en kvittens på att man är en kompetent leverantör av tjänster inom respektive område.

WeSafe har arbetat hårt för att uppnå denna milstolpe och vi ser fram emot ett ännu tätare samarbete med Microsoft framöver för att vässa vårt erbjudande och leverans än mer.

Vi vill tacka alla våra kunder för att ni gett oss möjligheten att leverera våra tjänster till er.  Vi lovar att vi kommer fortsätta fokusera på lösningar som gör er effektivare och starkare än era konkurrenter.

Simple as that!


Kontakta oss



Share this Post

Image