WeSafe Frånvarohantering

Pris för implementation: 5000kr

För fast implementation krävs underhållsavtal,

Pris för underhållsavtal per månad: 995kr+199kr/app (bindningstid 12mån)

WeSafe effektiviserar din frånvarohantering

Frånvarohantering är en viktig del av att hålla en organisation effektiv och produktiv. Det gör det möjligt för ledningen att planera och allokera resurser på ett sätt som minimerar negativa effekter av frånvaro.

Många av de frånvarohanteringslösningar som finns på marknaden kan vara kostsamma, eftersom de tar betalt per användare. Men det finns andra alternativ, mer kostnadseffektiva alternativ.

Med WeSafes frånvarohantering får du bland annat:

  • Lätt och effektiv rapportering av frånvaro, möjligt för anställda att snabbt och enkelt rapportera sin frånvaro
  • Integration med Microsoft Teams och SharePoint intranät, förenklar kommunikation och tillgång inom organisationen
  • Fast månadskostnad oavsett antal användare

WeSafes frånvaroApp

- ingår i vår tjänst Intranät som tjänst

WeSafes frånvaroapp erbjuder en kostnadseffektiv lösning, med en fast månadskostnad oavsett antalet användare. Appen är byggd på PowerApps och erbjuder en mängd fördelar, inklusive lätt och effektiv rapportering av frånvaro, real-time synlighet för ledningen, integration med Microsoft Teams och SharePoint intranät, mobil tillgänglighet och automatiserad godkänningsprocess.

Appen är också anpassningsbar, för att möta specifika behov hos en organisation, samt säker med säkra anslutningar och kryptering av data för att skydda anställdas information. Samt kan appen integreras med lönehanteringssystem, vilket säkerställer exakt spårning av anställdas frånvaro och snabba lönejusteringar. Slutligen innehåller appen också Power BI-rapporter, som ger ledning och HR-team värdefulla insikter och statistik om anställdas frånvaro, vilket gör det möjligt att fatta bättre beslut och göra prognoser.

Varför WeSafes Frånvarohantering?

1.    Lätt och effektiv rapportering av frånvaro, som gör det möjligt för anställda att snabbt och enkelt rapportera sin frånvaro.

2.    Real-time synlighet för chefer, som ger dem insikt i vem som är frånvarande och när.

3.    Integration med Microsoft Teams och SharePoint intranät, för att förenkla kommunikation och tillgång inom organisationen.

4.    Kostnadseffektiv, med en fast månadskostnad oavsett antal användare.

5.    Mobil tillgänglighet, som gör det möjligt för anställda att rapportera frånvaro på språng.

6.    Automatiserad godkänningsprocess, som minskar arbetsbelastningen för chefer och säkerställer snabba godkännanden.

7.    Efterlevnad av regler, som minimerar risken för icke-efterlevnad.

8.    Självbetjäning för anställda, som gör det möjligt för anställda att hantera sin egen frånvaro och begära ledighet.

9.    Anpassningsbar, för att möta specifika behov hos en organisation.

10. Säker, med säkra anslutningar och kryptering av data för att skydda anställdas information.

11. Möjlighet till integration med lönehanteringssystem, för att säkerställa exakt spårning av anställdas frånvaro och snabba lönejusteringar.

12. Power BI-rapporter, som ger chefer och HR-team värdefulla insikter och statistik om anställdas frånvaro, vilket gör det möjligt att fatta bättre beslut och göra prognoser.

13. Inkluderad i WeSafe intranät som tjänst, som ger organisationer en komplett lösning för hantering av anställdas frånvaro och kommunikation inom organisationen.

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med implementation av WeSafes frånvarohantering? Hör av dig så berättar vi mer!

Det senaste från Power Platform

Microsoft 365

Anpassat processtöd i Microsoft 365

Behöver du automatisera, digitalisera och effektivisera processer i din organisation? Då är du långt ifrån ensam. Men innan du tar in en konsultfirma som utvecklar en app åt dig, ta reda på om det kan…

Läs mer
Modern arbetsplats

Enklare än du tror att förenkla ditt arbete med egna appar

Microsoft Power Platform handlar som namnet antyder om makt. Det vill säga närmare bestämt om att du som vanlig användare kan ta makten över dina IT-verktyg. Plattformen innehåller bland annat Power Apps och Power Automate….

Läs mer
Microsoft 365

Utveckla och automatisera med Microsoft Power Platform

Med Microsoft 365 och Power Platform kan du automatisera, effektivisera och standardisera processer. Målet med vårt webinar är att ni ska få inblick och grundläggande förståelse för möjligheterna som finns med Microsoft Power Platform.

Läs mer
newsletters

Inspiration och kunskap direkt till din inbox

Signa upp dig för vårt månatliga inspirationsbrev som ger dig tips, insikter och råd om nya arbetssätt, processer och säkerhet kopplat till Microsoft 365, Azure och olika verktyg i Microsofts molnplattform.